Cytodiagnostiker

Patologilaboratoriet

Till Patologilaboratoriet på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping söker vi nu en cytodiagnostiker.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning, heltid och dagtid på en spännande arbetsplats som är i en expansiv fas med många nya projekt på gång. Vi hoppas du vill vara en del i vår utveckling.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:Våra förmåner

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta med diagnostik av cytologiska prover. I arbetet ingår, förutom egen diagnostik av cervixcytologi och urincytologi, även förgranskning av allmäncytologiska prover. Vi arbetar med vätskebaserad cytologi (ThinPrep), Cervixcytologin är ackrediterad på laboratoriet. I arbetsuppgifterna ingår även kvalitetsarbete, deltagande i metodutveckling och uppföljning av diagnostik.

Din kompetens

Vi söker dig som är utbildad cytodiagnostiker, nyutbildad eller med några års yrkeserfarenhet. Som person är du noggrann och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är van att samarbeta tillsammans med andra. Du är en person som aktivt medverkar i utvecklingen av vår verksamhet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga att arbeta i grupp.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta områdeschef Maria Kullman 010-2422458 eller cytodiagnostiker Anna-Karin From 010-24225285.

Facklig företrädare för vårdförbundet är Maya Toubia tfn 010-243  52 70 och för Naturvetarna Malin Karlsson tfn 010-243 52 70.
Välkommen att söka jobbet via länken nedan.
Sista ansökningsdag är den 29 mars.

Sök jobbet som Cytodiagnostiker Tillbaka till lediga jobb