Våra sommarjobb på sjukhusen

Sök sommarjobb hos oss!

I sjukhusens olika verksamheter behövs du som är eller studerar till biomedicinsk analytiker, laboratorieassistent, röntgensjuksköterska, sjuksköterska, barnmorska, undersköterska, skötare, underläkare eller vårdadministratör, läkarsekreterare. Här kan du läsa om de yrkesroller vi söker till sommaren.

Ambulanssjukvårdare

För att kunna arbeta som detta krävs det att du är utbildad ambulanssjukvårdare eller tar examen under våren 2021, alternativt undersköterska med tidigare erfarenhet av ambulanssjukvård. B-körkort krävs.

Barnmorska

För att kunna arbeta som detta krävs det att du är legitimerad barnmorska eller tar examen sommaren 2021. För att kunna arbeta som barnmorska krävs det att du är grundutbildad sjuksköterska med specialistutbildning barnmorska.

Biomedicinsk analytiker/laboratoriebiträde

För att kunna arbeta som detta krävs det att du är legitimerad biomedicinsk analytiker. Studerande till biomedicinsk analytiker som minst har avslutat termin två till sommaren kan jobba som laboratoriebiträde.

Röntgen

För att kunna arbeta på Röngen detta krävs det att du är legitimerad röntgensjuksköterska med inriktning diagnostik, radiologi eller medicinsk bildvetenskap. Studerande till röntgensjuksköterska kan jobba som biträden/undersköterska inom röntgen.

Sjuksköterska

För att kunna arbeta som detta krävs det att du är legitimerad sjuksköterska och eller är sjuksköterska med specialistutbildning. Anställningarna kan påbörjas från och med januari. Det finns stora möjligheter till förlängning och tillsvidareanställning.

Undersköterskor/skötare

För att kunna arbeta som krävs det att du är utbildad undersköterska/skötare eller ha avslutat termin fyra om du läser till sjuksköterska eller läkare. Individuell prövning kan ske efter termin tre.

Underläkare

Läkarstudenter som har avslutat termin nio till sommaren kan sommarjobba som underläkare.

Vårdadministratörer/ läkarsekreterare

För att kunna arbeta som krävs det att du är utbildad vårdadministratör eller läkarsekreterare. Vårdadministratörsstudenter kan arbeta som läkarsekreterare efter ett års studier. Läkarstudenter kan arbeta som läkarsekreterare, individuell prövning.

Hittar du inte ett jobb som matchar dig?

Ta kontakt med någon av våra rekryteringsspecialister så kan vi försöka matcha in ansökan med några av våra verksamheter.