IT-strateg

Medicinsk vård

Vi söker

Vi söker dig som vill vara med där det händer och utveckla våra informationsprocesser mot målet att åstadkomma en effektiv och säker informationslogistik.

I detta uppdrag ingår att leda förvaltningsgrupper inom IT för de olika verksamheterna inom området. Du kommer även att förbereda ärenden, leda IT-styrgruppen för Medicinsk vård samt vara ansvarig för IT-strategiska frågor inom verksamhetsområdet och ingå i staben och ledningsgruppen för Medicinsk vård. Du arbetar på uppdrag av sjukvårdsdirektör.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning i en spännande organisation. Tjänsten innebär uppdrag inom hela länet och därför är B-körkort ett krav. 

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Vi är en kunskapsintensiv verksamhet med goda utvecklingsmöjligheter. Vårt arbetsklimat genomsyras av hög trivsel och god stämning i en bra arbetsgrupp.

Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Du kommer att vara systemförvaltare för flertalet av systemen inom Medicinsk vård.
Eftersom du kommer att utarbeta strategier för informationshantering och samordna, planera och genomföra olika projekt ser vi att du har en god vana av att leda processer.

Arbetet innebär samverkan med olika grupperingar eftersom många av IT-stöden används inom flera verksamhetsområden.

För att du ska trivas hos oss

Som person tänker du strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor. Du är noggrann och tar initiativ, men du ser också till att det blir resultat och det är viktigt för dig med en god kvalitet i det du levererar.

Du har tidigare erfarenhet av arbete inom sjukvård, gärna inom IT-området. Du är högskoleutbildad, gärna inom ett av våra yrken inom verksamhetsområdet Medicinsk vård.
Det är önskvärt om du har kunskap inom Cosmic.

Så här gör du om du är intresserad

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Agneta Ståhl, sjukvårdsdirektör för Medicinsk vård, 0730-28 40 69 eller agneta.stahl@rjl.se.
Vid frågor kring rekryteringen vänligen kontakta Åsa Johannesson, HR-chef för Medicinsk vård, 0703-13 58 55 eller asa.johannesson@rjl.se.
Eftersom det är semestertider kan det vara lättast att nå dem via mail.

Facklig företrädare för Vision är Ulrika Toftgård, 0761-45 90 61, för Kommunal Carina Thållén, 010-244 79 31, för Läkarföreningen Jonas Welam, 010-244 76 16 och för Vårdförbundet Fatmir Zogaj, 0730-46 32 75 .

Sista ansökningsdag är den 27 augusti 2019. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, så ansök redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som IT-strateg Tillbaka till lediga jobb