Undersköterska

Medicin- och geriatrikkliniken, Medicinmottagningen, Värnamo sjukhus

2019 blir ett spännande år för oss på medicin- och geriatrikmottagningen i Värnamo! Vi har som mål att under året arbeta fram en samlad öppenvårdsverksamhet inom kliniken, vilket ger oss nya möjligheter till utveckling. Är du undersköterska och vill vara med oss på denna resa, då har vi jobbat för dig!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Vi ser gärna att du har en del erfarenhet av yrket då det är viktigt att du är trygg i din roll som undersköterska. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och har goda kunskaper i journalsystemet Cosmic.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Hos oss får du möjlighet att jobba i team tillsammans med andra professioner och du blir en del av ett arbetslag som arbetar för en positiv arbetsmiljö. Du arbetar dagtid men viss helgtjänstgöring kan förekomma. Vi ger dig en anpassad introduktion med utgångspunkt från dina egna erfarenheter. Utöver detta erbjuder vi även friskvårdsaktiviteter, till exempel ett nyrenoverat och modernt personalgym Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder!

Det här får du arbeta med

Inom öppenvårdverksamheten får du bland annat arbeta med läkarmottaning, provtagning och EKG-kontroller. Att assistera vid undersökningar, applicera 24-timmars blodtrycksmätning och utföra spirometriundersökningar är uppgifter som ingår i ditt arbete. Du kommer även att få boka och kalla patienter inför läkarbesök och utföra sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterskor.

För att du ska trivas hos oss

Du är utbildad undersköterska och trivs med ett varierat och omväxlande arbete eftersom du enkelt kan anpassa dig till nya omständigheter och röra dig mellan olika arbetsuppgifter. Du är noggrann, strukturerad och har lätt för att planera och organisera ditt arbete. Att du är engagerad och trivs i mötet med patienten ser vi som en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater. Tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta vårdenhetschef Catharina Anderberg, 010-244 75 06. Facklig företrädare för Kommunal är Christina Ohbur, 010-244 76 80. 
Sista ansökningsdag är den 31 januari 2019.

Välkommen med din ansökan.
Intervjuer och urval kommer att ske löpande.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb