Vårdadministratör

Infektionskliniken Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Vi söker dig som har vårdadministratörsutbildning eller motsvarande, som vill bli en del av vår härliga arbetsgrupp.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett stimulerande och omväxlande arbete på en klinik som kännetecknas av prestigelöshet samt ett nära och varmt samarbete mellan klinikens olika professioner. Du får självklart en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter. Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. Som anställd hos oss har du dessutom tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym, samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om.
               
”En lagom stor klinik där vi hinner lära känna och bry oss om varandra”. Anna-Carin Hegenlid Specialistläkare                                                                                        
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: Våra förmåner

Det här får du arbeta med

Som vårdadministratör får du arbeta med medicinsk dokumentation i journalsystemet Cosmic med tillhörande diagnosklassificering, receptionsarbete samt övriga vårdadministrativa arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i team och arbetet innefattar både mottagnings- och avdelningsarbete.

För att du ska trivas hos oss

Du är utbildad vårdadministratör, eller är i slutet av din utbildning. Vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper, kodningsutbildning samt erfarenhet av journalsystemet Cosmic. Du är stabil, flexibel och kan planera och driva ditt arbete på ett självständigt sätt men är även lyhörd i samarbete med andra. Du har en mycket god servicekänsla och ger ett gott bemötande till patienter och kollegor. Vidare har du lätt för att uttrycka dig i det svenska språket, framförallt i skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi erbjuder ett arbete där inflytande, delaktighet och arbetsglädje är våra nyckelord. Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar om tjänsten lämnas av administrativ enhetschef Christina Widegren, 036-32 21 16.
Fackliga upplysningar lämnas av Matilda Lillå, 036-32 51 05.
Sista ansökningsdag är den 31 januari 2019.
Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande.
Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb