Systemförvaltare

Regionfastigheter, Utvecklingsenheten, Jönköping

Vi söker en systemförvaltare som vill vara med och förvalta, administrera och utveckla vårt IT-stöd Program för teknisk standard (PTS). Regionfastigheter är systemägare för Program för Teknisk Standard, ett webbaserat stödsystem vid ny- och ombyggnationer av byggnader inom hälso- och sjukvården. Idag används systemet av 16 st av Sveriges landsting/regioner med ca 2 000 st registrerade användare runt om i Sverige.

Vi söker

Du ska ha erfarenheter av systemförvaltning eller likvärdigt jobb, du ska ha arbetat med projektledning och har du erfarenheter inom bygg- eller fastighetsbranschen är detta extra meriterande. I din roll som länk mellan slutanvändarna och de som levererar IT-lösningarna krävs att du har nödvändig teknisk IT-kunskap och förståelse för att kunna ställa relevanta krav på utvecklingen. Du ska därför ha relevant IT-utbildning på högskolenivå eller dokumenterad erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter som vi bedömer likvärdig. Arbetsuppgifterna kräver att du har god kunskap i svenska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Din placering är på Utvecklingsenheten, Regionfastigheter, Jönköping. Tillträdesdatum snarast eller enligt överenskommelse.

Region Jönköpings län arbetar för ett gott liv i en attraktiv region. Vi är en kunskapsintensiv verksamhet med goda utvecklingsmöjligheter. Dessutom erbjuder vi generösa anställningsförmåner som du kan läsa om här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

I din roll som systemförvaltare har du en central roll och är den som ytterst administrerar systemets databas. Ditt arbetssätt präglas av noggrannhet och uthållighet. Du har fortlöpande dialog med användare och administratörer för att fånga eventuella behov av förbättringar vad gäller funktionalitet eller rutiner. Du kommer arbeta i ett nära samarbete med systemägare och systemleverantören. Förutom att delta eller själv leda utredningar kommer du att ansvara för att systemdokumentation och användarhandböcker finns tillgängliga och är uppdaterade, att användarutbildningar genomförs samt nya versioner av systemet testas och sätts i drift. Du kommer att ha regelbunden kontakt med systemleverantören angående planerade förändringar och uppdateringar av systemet.

För att du ska trivas hos oss

Du tar eget initiativ för att fånga upp verksamhetens behov och har förmåga att få verksamhet och IT att fungera bra tillsammans. Eftersom du kommer fungera som stöd och support för användare är det viktigt att du är serviceinriktad och kan skapa goda relationer. Att vara en god pedagog som kan förmedla budskap lättfattligt är viktigt då tjänsten innebär att du utbildar användare, både i utbildningslokal men även via webbinar. Arbetsuppgifterna förutsätter god skriftlig och muntlig kommunikativ förmåga och du är en utåtriktad person som kan hantera många olika kontaktytor. Vi värdersätter samarbetsförmåga, servicekänsla, att du är trygg, uthållig och tar ansvar för din uppgift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Detta värderar vi högt

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter och kunskaper tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

Frågor besvaras av Charlotte Bruun, utvecklingschef, 010-242 51 67. Fackliga ombud är Sune Carlsson, 010-242 27 19 för Sveriges Ingenjörer och Tina Laine Tollström, 010- 24 259 13 för Vision.
I denna rekrytering arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju innan annonstiden har gått ut. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 28 januari 2019.


Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Systemförvaltare Tillbaka till lediga jobb