Maskinförare/Instruktör till vårt skoljordbruk

Stora Segerstad

Då en av våra medarbetare kommer gå i pension söker vi nu en ersättare.

Dina arbetsuppgifter

Som maskinförare på vårt jordbruk fungerar du även som instruktör för våra lantbrukselever under praktiska moment i undervisningen. På skolan värdesätter vi att kunna ge en så bred utbildning som möjligt och använder oss av den senaste tekniken i skoljordbruket. Huvuddelen av arbetet utgörs av alla möjliga förekommande arbete på ett jordbruk och oftast tillsammans med elever.

Detta värderar vi högt

Vi tror du har en gymnasial utbildning inom lantbruk och/eller som maskinförare. Du har dessutom erfarenhet av att arbeta med maskinkörning och normalt förekommande reparationsarbeten. Stor del av arbetet genomförs tillsammans med elever som en del av deras utbildning varför pedagogisk erfarenhet och eller utbildning är meriterande men inget krav.

Du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift och du har viss datavana. B- körkort är ett krav och ytterligare nivåer är meriterande liksom sprutcertifikat och liknande behörigheter.

Som person är du ansvarsfull, självgående, flexibel och initiativtagande. Du är tydlig i din kommunikation och har lätt för att samarbeta samt jobba i team. En viss pedagogisk insikt kombinerat med intresse av att förmedla kunskap och jobba med ungdomar, tror vi är andra viktiga egenskaper.

Omfattning och tillträde

Heltid, tillsvidare med tillträde i början på juli eller enligt överenskommelse. Lön enligt avtal.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av driftledare Daniel Magnusson 072-714 13 40
Fackliga representanter:
Vision, Urban Nilsson 070-342 43 38
Kommunal, Carina Thållén 070-636 21 30

Sista ansökningsdag är den 8 april, 2019.
Välkommen att söka tjänsten via Region Jönköpings läns rekryteringsportal:
Intervjuer sker fortlöpande.

Sök jobbet som Maskinförare/Instruktör till vårt skoljordbruk Tillbaka till lediga jobb