Service owner/Kundansvarig Tjänsteägare IT

IT-centrum

Vill du vara med att skapa samhällsnytta genom digitala lösningar till våra kunder i regionens verksamheter och till våra invånare? Har du positiv drivkraft och förändringsvilja som märks? Bli en del av oss på IT-centrum!

Vi söker

Vi söker nu en Service owner/Tjänsteägare IT med helhetsansvar för utpekade tjänster inom Region Jönköpings läns breda verksamhetsområde; hälso- och sjukvård, utbildning och kultur, samt länstrafik. Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Start enligt överenskommelse. Placering i Huskvarna. Vi söker dig som har högskoleutbildning inom IT och flera års erfarenhet av liknande strategiska roll.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter i en spännande och utvecklande miljö, med stark drivkraft och Du kommer få bidra till såväl verksamhets- som samhällsnytta. Vi strävar mot att vara Sveriges bästa IT-avdelning och är på god väg, vi arbetar med moderna arbetssätt och har oerhört kompetenta och delaktiga medarbetare och chefer, som hela tiden vill bidra till att skapa bästa möjliga nytta.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du är ytterst ansvarig för IT:s leveranser i ett antal av de IT-tjänster som används i Regionens olika verksamheter. Tillsammans med ansvariga i verksamheten sätter du upp kvalitativa och funktionella mål och följer sedan upp leveranserna mot detta. Du leder med stort engagemang och kundfokus arbetet med IT-leveranserna för dina tjänster gentemot kund i enlighet med målbilden. Du kommer även skapa förutsättningar för, delegera till och stödja förvaltningsledarna i deras arbete. Du har ett tydligt budgetansvar kopplat till de tjänster du ansvarar för. Du kommer att ingå i IT-centrums ledningsgrupp och vara direkt underställd IT-direktören.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss ska du ha gedigen erfarenhet av ledande roller inom IT på såväl strategisk som taktisk nivå. Du är van att tillämpa affärsmässiga principer och att leda chefer eller andra typer av ledare. Vi ser även att du har erfarenhet av förändringsarbete i högt tempo. Du måste gilla att arbeta och bidra i en miljö som genomsyras av hög puls och förändringsvilja att alltid kunna göra bättre för dem vi är till för, våra invånare. Du har en positiv läggning och starkt engagemang i de frågor du hanterar, du besitter en mycket god samarbetsförmåga och står för ett tydligt kommunikativt ledarskap. Som person har du förmåga att leda och driva arbetet på ett mycket engagerat, inspirerande och lyhört sätt.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

I modern verksamhetsutveckling är IT en viktig och naturlig del av verksamheten, och i takt med att verksamheten utvecklas, ökar också behovet av, och insatserna för IT-utveckling. Den ökande digitaliseringen av vårt samhälle i stort medför att kraven på ändamålsenliga IT-lösningar ökar. Vår uppgift är att i allt snabbare takt tillhandahålla ändamålsenliga, snabba, säkra IT-lösningar med hög tillgänglighet för både verksamhet och medborgare.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 24 mars. Välkommen med din ansökan. För mer information kontakta IT-direktör Helena Glemdal Bergkvist 072-512 45 65. Facklig företrädare för Vision är Anna Flodin 010- 242 42 97 och för SACO Pekka Sirviö Strandroth 010-242 65 54.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Service owner/Kundansvarig Tjänsteägare IT Tillbaka till lediga jobb