Undersköterska till Sveriges bästa mellanstora sjukhus!

Kirurgavdelning G och H, Kirurgkliniken, Värnamo sjukhus

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska som vill arbeta med oss på kirurgkliniken! Vi ser gärna att du har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Vi erbjuder en tillsvidaretjänst samt en tidsbegränsad anställning med tillträde så snart som möjligt till och med 31 december 2019, med möjlighet till förlängning.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett omväxlande och varierat arbete på vår vårdavdelning där du blir en i vårt härliga arbetslag. 

Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Huvudsakliga arbetsuppgifter består av pre- och postoperativ omvårdnad men även omhändertagande av patienten under olika utredningar och behandlingar. Utöver det personliga omvårdnadsarbetet kommer du bland annat att ansvara för provtagningar, katetersättning, NEWS och EKG-tagning.

För att du ska trivas hos oss

Du utför ditt arbete med stort engagemang och professionalism. Tempot inom kliniken är ofta högt, vilket kräver en förmåga att vara flexibel och ta initiativ men även kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Vi lägger stort värde på ett gott bemötande och en positiv inställning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Information om tjänsten lämnas av vårdenhetschef Carina Martinsson, 010-244 72 44. Facklig företrädare för Kommunal är Anna Ekberg, 010-244 72 50. Sista ansökningsdag är den 22 september 2019. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska till Sveriges bästa mellanstora sjukhus! Tillbaka till lediga jobb