Sjukgymnast/Fysioterapeut

Gnosjö vårdcentral

Vi söker
En legitimerad sjukgymnast på heltid och tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
- Stora möjligheter att utveckla nya arbetssätt
- Breda kontaktytor med ett nära samarbete med övriga personalkategorier på vårdcentralen
- Regelbundna utbildningar och individuell kompetensutvecklingsplan
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Sjukgymnastiken bedriver poliklinisk verksamhet och du arbetar självständigt, men rehabiliteringsarbetet sker i samarbete med våra andra sjukgymnaster och övriga yrkesprofessioner på vårdcentralen. Sjukgymnastiken har ett nära och bra samarbete med läkarna och övrig personal. Vårt mål är att ge god rehabilitering, bra tillgänglighet, trevligt bemötande, samt driva en första bedömningsmottagning. Du ges möjlighet att arbeta coachande med hälsofrämjande insatser och du träffar dina patienter både enskilt och i grupp. Hos oss kommer du att arbeta med 3 andra sjukgymnastkollegor och vi kommer att utveckla vår förbyggande verksamhet tillsammans med friskvården i Töllstorp.

För att du ska trivas hos oss
Du som söker är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och vi ser det som meriterande om du har utbildning i basal kroppskännedom. För att trivas med uppgifterna har du god initiativförmåga och kan arbeta både självständigt och samarbeta i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, flexibilitet och samarbetsförmåga.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Annica Park tfn 010-244 80 83 eller vårdenhetschef Marianne Bolin Larsson tfn 010-244 80 58. Facklig företrädare för SACO är Irene Tengberg Herrstedt tfn 010-242 44 64. Sista ansökningsdag är den 20/10.
Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjukgymnast/Fysioterapeut Tillbaka till lediga jobb