ST-läkare

Rosenlunds vårdcentral

Vi söker

Är du legitimerad läkare och vill påbörja eller fortsätta en ST-utbildning hos oss på Rosenlunds vårdcentral?

Vi erbjuder dig

Du blir en del i vår läkargrupp om i dagsläget 9 specialister och 4 ST-läkare. Tillsammans med oss får du möjlighet att utvecklas i yrket och att vara med och utveckla Rosenlunds vårdcentral. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

I tjänsten ingår gängse arbetsuppgifter som ST-läkare i allmänmedicin. Innehåll och planering av din ST görs i samråd med studierektor och handledare. Stegvis närmar du dig jobbet som distriktsläkare.

För att du ska trivas hos oss

Vi förutsätter att du är driven i din yrkesutövning och nyfiken på att lära dig ännu mer. Du har ett positivt förhållningssätt och är utåtriktad. Du ser arbetsplatsen som en helhet och förstår att du är en viktig del av den.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 11/11. Frågor om tjänsten besvaras av verksamhetschef Morgan Frick 010-242 55 72. Facklig kontaktperson för Läkarföreningen är Axel Petersson tfn 010-242 39 31. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som ST-läkare Tillbaka till lediga jobb