Verksamhetsutvecklare

Medicin- och geriatrikkliniken Höglandssjukhuset Eksjö

Då en av våra uppskattade medarbetare nu går i pension söker vi hans ersättare. Vi söker nu verksamhetsutvecklare till en av Höglandssjukhusets största kliniker. Nyfiken på att få vara en betydande del av vår kliniks utveckling? Läs mer här. #sverigesviktigastejobb

Vi söker

Vi söker dig som har intresse av verksamhetsutveckling och som vill ha stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter. Vi ser att du har relevant vårdutbildning, till exempel som sjuksköterska, och erfarenhet av den typ av kliniskt arbete som utförs på vår klinik. Tjänsten är tillsvidare på heltid, 80% som vårdutvecklare och 20% kliniskt. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en spännande roll där du får chans att jobba med både kvalitet och utveckling. Du får vara del i en utvecklingsintensiv verksamhet omgiven av drivna och duktiga kollegor. Hos oss får du arbeta på en klinik med goda medicinska resultat där gemenskap har stor betydelse. Vi arbetar med mentorskap, ger dig en god introduktion och möjlighet till kompetensutveckling. Vi erbjuder dig en arbetsplats där vi bryr oss om varandra och har en god arbetsmiljö i moderna och trevliga lokaler.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som verksamhetsutvecklare kommer du att verka för strategiskt arbete och utveckling inom Medicin- och geriatrikklinikens verksamhetsområde. Du är ledningens representant för klinikens kvalitetsledningssystem vilket innebär att säkerställa att de processer som fordras för att kvalitetsledningssystemet upprättas, införs och underhålls.

Du jobbar också med att leda och stödja medarbetare och chefer i utveckling och förbättringar av vården, för och med våra patienter. I dina ansvarsuppgifter ingår även att rapportera om dess funktion och behov till förbättring samt säkerställa och driva kontinuerligt förbättringsarbete som resulterar i att ”god hushållning” och att allas delaktighet främjas i hela organisationen.

Ditt ansvar är också att agera revisionsledare avseende internrevision enligt SS-EN 15224:2017. på kliniken. En viktig del är också att vara en resurs för vårdenhetschefer/sektionschefer i deras arbete inom ramen för klinikens målsättningar.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas här hos oss så är du en person som tar initiativ - du tycker det är kul att sätta igång aktiviteter och uppnå resultat. Du känner dig bekväm med att anpassa dig till ändrade omständigheter och du ser möjligheter i förändringar. Du har lätt för att anpassa din kommunikation och för att skapa engagemang och delaktighet hos andra. Vidare är du noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid eventuella frågor vänligen hör av dig till verksamhetschef Medicin- och geriatrikkliniken Höglandssjukhuset Eksjö Pierre Cherfan, 010-243 46 50 eller till biträdande verksamhetschef Camilla Strid, 010-243 46 52.

Facklig företrädare nedan:
Vårdförbundet - Charlotte Sundström, 010-243 43 10
Kommunal - Peder Stjern, 010-243 55 05
Läkarförbundet - Sophie Larsson, 010-243 46 90
Vision - Victoria Thuresson, 010-243 54 51

Sista ansökningsdag är 5 januari 2020. 

Varmt välkommen med sin ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Verksamhetsutvecklare Tillbaka till lediga jobb