Vårdadministratör

Rehabiliteringsmedicinska kliniken, Försäkringsmedicin Nässjö

Är du en serviceinriktad vårdadministratör och vill ingå i en klinik som har ett nära samarbete mellan yrkesprofessionerna. Tycker du om att ha varierande och utvecklande arbetsuppgifter med ett nära samarbete med klinikens medarbetare och patienter? Då ska du söka dig till oss!

Vi söker

Vi utökar vår personalgrupp och söker dig som är utbildad vårdadministratör för en tillsvidareanställning på heltid med möjlighet att arbeta deltid på rehabiliteringsmedicinska kliniken med placering på Försäkringsmedicin i Nässjö. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du har erfarenhet av IT, web-publicering, journalsystemet Cosmic samt goda kunskaper i Office-programmen.

Vi erbjuder dig

Som anställd hos oss har du tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym, samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om.               

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här. 

Det här får du arbeta med

Hos oss får du ett stimulerande och omväxlande arbete, samt ett nära samarbete med klinikens olika professioner. Du får självklart en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av journaldokumentation, remisshantering, boka och kalla patienter, skriva utredningssvar och annan medicinsk dokumentation. Du har telefonkontakt med patienter och remittenter och samverkar med medarbetarna på enheten. Visst receptionsarbete kan komma att ingå. Det finns stora möjligheter till att vara med och påverka utvecklingen inom det vårdadministrativa arbetet. Du får arbeta i nära samarbete med erfarna vårdadministratörer på kliniken.

För att du ska trivas hos oss

Du har ett professionellt arbetssätt och har lätt för att strukturera och planera ditt arbete, du trivs i samarbete med andra samtidigt som du tar eget ansvar. Du har en positiv attityd, engagemang, flexibilitet, servicetänkande och ett gott bemötande både till patienter och medarbetare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa Agneta Krook, administrativ enhetschef, 010-24 22616. Facklig företrädare för Vision är Carina Jonsson Einarsson. Sista ansökningsdag är den 31 januari 2020. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb