Rehabkoordinator

Västers vårdcentral

Vill du ha ett självständigt och varierat arbete där du blir en nyckelperson i teamet för våra sjukskrivna patienter? Bra - då ska du läsa vidare!

 

Vi söker

Vi söker en stabil och trygg kollega med uppdrag som rehabkoordinator. Du anställs i din grundprofession som arbetsterapeut, fysioterapeut eller socionom. Det är positivt om du dessutom har erfarenhet av att jobba som rehabkoordinator och är utbildad inom området.

Vi erbjuder dig

- Tillsvidareanställning där sysselsättningsgraden kan diskuteras utifrån dina önskemål
- Omväxlande och utmanande arbetsuppgifter
- Ett nära samarbete med övriga personalkategorier på vår vårdcentral
- Individuell kompetensutveckling.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

I tjänsten kommer du främst att arbeta med rehabkoordinering och beroende på din tjänstgöringsgrad övriga procent i din grundprofession. Som rehabkoordinator arbetar du enligt Regionens uppdragsbeskrivning med att underlätta återgång i arbete samt att förebygga och optimera sjukskrivning ur ett patientperspektiv. Det innebär att du ansvarar för att koordinera, utveckla och stödja vårdcentralen i rehabiliterings-och sjukskrivningsprocessen kring den enskilda patienten. Du kommer att arbeta i team tillsammans med läkare, distriktssjuksköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeut, psykolog och kurator. I uppdraget ingår att vara enhetens kontaktperson gentemot berörda parter såsom slutenvårdens kliniker, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, Kommunen, företagshälsovården, arbetsgivare med flera. Du utför kartläggande samtal med patienten och bidrar till att en sjukskrivnings- och rehabiliteringsplan upprättas. Under processen är du ett stöd för den sjukskrivne att underlätta tillfrisknandet och återgång i arbete.
Tillsammans med verksamhetschefen ansvarar du även för att utveckla vårdcentralens arbete kring sjukskrivning, rehabilitering och teamsamverkan. Du kommer i ditt arbete få stöd från Regionens processledning samt ingå i nätverk för rehabkoordinatorer.

För att du ska trivas hos oss

Arbetsuppgifterna som rehabkoordinator innebär många kontakter och du bör uppskatta mötet med många olika människor och se samarbete och att stödja andra som en självklarhet. Som rehabkoordinator behöver du vara strukturerad och ta ansvar för dina arbetsuppgifter genom att självständigt planera, prioritera och organisera ditt arbete för att uppnå uppsatta mål och resultat. Vi ser att du som söker är stabil och trygg i din yrkesroll samtidigt som du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter. Att samarbeta med, och hjälpa andra ser du som en självklarhet och du är mån om ett gott bemötande gentemot patienter, kollegor och ledning.

Detta värderar vi högt

Hos oss på Väster vårdcentral värnar vi om ett bra samarbete och en god arbetsmiljö i vår strävan att alltid skapa bättre vård och hälsa för alla våra patienter - vår arbetsmiljö ska präglas av engagemang, öppen dialog och arbetsglädje, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid. Hos oss är samverkan viktigt där vi har ett gott samarbete med andra samarbetspartners kring våra patienter.
Vi uppmuntrar till nytänkande och strävar hela tiden efter att utveckla vår verksamhet utifrån de behov som vår befolkning har.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till verksamhetschef Caroline Grahn, tfn 010-2448224. Facklig företrädare för SACO Irene Tengberg Herrstedt tfn. 010-242 44 64 .
Sista ansökningsdag är den 30/1.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Rehabkoordinator Tillbaka till lediga jobb