Sjuksköterska

Kungshälsans vårdcentral

Vi söker

Vi söker en engagerad sjuksköterska för ett vikariat med tillträde snarast och fram till 2020-12-31. Möjligheterna till förlängning eller tillsvidareanställning är goda. Vi ser gärna att du har erfarenhet av primärvård och att arbeta i Cosmic och Tele-Q. Vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Att arbeta som sjuksköterska på Kungshälsan innebär en variation av uppgifter där telefonrådgivning utgör en stor del. Vi har en akutmottagning där sköterskor och läkare arbetar tillsammans med korta patientbesök.

De flesta av våra sjuksköterskor har en egen specialistmottagning inom något område, t ex diabetes, astma eller livsstil. Med jämna mellanrum bemannar vi närakuten på Ryhov, vilket innebär att du tjänstgör där ungefär var sjätte vecka.

Detta värderar vi högt

Vi tror att du är en självständig person som tar egna initiativ och har lätt att anpassa dig till nya förutsättningar. Du arbetar strukturerat och har vilja och förmåga att hitta lösningar. Du bidrar till trivsel och god kommunikation på arbetsplatsen och ger våra patienter ett professionellt bemötande.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 23 februari 2020. Mer information får du av vårdenhetschef Mari Nilsson, tel 010-242 35 49 eller e-post marie.a.nilsson@rjl.se

Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb