Verksamhetsutvecklare med inriktning kostdatasystem

Område måltid

Vi söker

Du som söker har för tjänsten relevant högskoleutbildning, exempelvis kostekonom eller nutritionist, alternativt arbetserfarenhet som arbetsgivare bedömer likvärdig. Tidigare erfarenhet av arbete med frågor som rör måltider till patienter, menyer, recept, upphandling, kalkyler och beräkningar är meriterande. Erfarenhet av tidigare arbete med kostdatasystem och systemet Hantera ses också som meriterande. Det är viktigt att du har goda kunskaper i ekonomi samt ser betydelsen av att i din roll arbeta mot att nå regionens hållbarhetsmål. Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektledning.

Tjänsten är på heltid och utgår från Jönköping. Vi erbjuder ett vikariat med omfattning på ett år med eventuell möjlighet till förlängning. 

Det här får du arbeta med

Region Jönköpings län kommer under året införa ett nytt system för de grundkoster som rör patientmåltider på sjukhusen. Som verksamhetsutvecklare med inriktning kostdatasystem är du systemansvarig för regionens kostdataprogram vilket gör att införandet av det nya systemet blir det primära fokusområdet i denna tjänst.

Som verksamhetsutvecklare är du även ansvarig för koordinationen av inköp mellan områdets verksamheter och område inköp avseende löpande avtal och livsmedelsupphandling. Du ansvarar också för samordning och enhetlighet mellan regionens verksamheter med avseende på sortimentsval och avtalstrohet.  I rollen ingår att regelbundet bereda statistik, följa upp och avrapportera verksamhetens resultat gentemot regionens hållbarhetsmål, du är också regionens KRAV-samordnare. Du har en nyckelroll i måltids ledningsgrupp och ska på olika sätt arbeta med att ta fram statistik och underlag för beslut samt stötta områdets enhetschefer.

För att du ska trivas hos oss

Det ska vara viktigt och stimulerande för dig att arbeta med vårt huvudfokus vilket är att servera goda, näringsriktiga och hållbara måltider till sjukhusens patienter samt besökare och medarbetare på våra restauranger samt café/butik. Vi vill att du har hjärtat i maten och gillar att arbeta med utveckling av verksamheter samt att nå uppsatta mål på bästa sätt genom olika arbetssätt och metoder.

Det är en fördel om du är kommunikativ och på ett bra sätt kan driva olika projekt samt motivera medarbetare i en arbetsgrupp. Du ska kunna arbeta självständigt och planera din tid samt prioritera mellan dina arbetsuppgifter. Det är viktigt att du drivs av att slutföra de arbetsuppgifter du får och medverka till att området når uppsatta mål. Som person är du kommunikativ, analytisk och planerande samt har lätt för att samarbeta.

Då verksamheten är länsövergripande förekommer resor varför körkort är ett krav.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att kontakta bitr. områdeschef Camilla Ricknell, tfn 070-3435615. Sista ansökningsdag är den 1 mars.Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Verksamhetsutvecklare med inriktning kostdatasystem Tillbaka till lediga jobb