Sjuksköterska

Medicinkliniken, medicinsk vårdenhet C, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska för ett vikariat på 100 % med goda chanser till förlängning. Detta är en utmärkt chans att få in en fot på vårt spännande länssjukhus Ryhov för dig som är nyutexaminerad men även för dig som är erfaren. Vikariatet sträcker sig från 1 juni 2020 till 1 september 2020 med goda chanser till förläggning.

Vi erbjuder dig

Som sjuksköterska hos oss blir du en del av ett team som präglas av positivitet och arbetsglädje. Att välkomna nya kollegor på bästa sätt är en självklarhet för oss. Hos oss är din delaktighet mycket viktig - därför arbetar vi med kontinuerlig verksamhetsutveckling där dina idéer och ditt engagemang värderas högt. För att du ska få en bra start får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter. 

Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder!  

Är du nyutbildad sjuksköterska?

Vi vet att steget från utbildning till verklighet kan kännas stort. Vi vill ge dig som nyutbildad sjuksköterska en bra start i arbetslivet där du får växa in i din nya yrkesroll. Därför erbjuder vi alla våra anställda sjuksköterskor som fått sin legitimation de senaste 12 månaderna att delta i ett av Sveriges bästa introduktions- och utvecklingsprogram för nyutbildade sjuksköterskor - RIU. Programmet omfattar 20 heldagar fördelade på åtta månader, och det startar varje år i februari och september. RIU ger dig en möjlighet att träffa andra sjuksköterskor i samma situation där ni utbyter erfarenheter och ger varandra råd och stöttning. Här kan du läsa mer om RIU och följ oss gärna på Instagram på @regionjkpgriu.

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska hos oss arbetar du med omvårdnaden av våra patienter. Att hantera medicinteknisk utrustning, vårda patienter i livets slutskede och akutsjukvård är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Våra patienter har lungmedicinska diagnoser som bland annat lungcancer, KOL och endokrinologiska sjukdomstillstånd.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är initiativtagande, självgående och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du har en god förmåga att strukturera ditt arbete och är självständig, samtidigt som du samarbetar bra med andra människor. Vidare är du stabil och behåller lugnet i stressade situationer. Du har även en god förmåga att kommunicera med andra och sätta dig in i deras perspektiv Då vi arbetar med ständiga förbättringar av verksamheten välkomnar vi kreativitet och nya idéer.

Så här gör du om du är intresserad

Om du har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Sarah Lord, 010-242 20 98. Sista ansökningsdag är den 12 april 2020. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb