Undersköterska

IVA/UVA Ryhov

Vill du vara med och göra skillnad?

Vi söker
Vi söker dig som har slutfört undersköterskeutbildning eller omvårdnadsprogram. Vi ser det som önskvärt om du har YH-utbildning inom intensivvård eller akutsjukvård eller erfarenhet av arbete inom intensivvård och/eller postoperativ vård.

Vi erbjuder dig
Till intensivvårdsavdelningen och uppvakningsavdelningen söker vi tre medarbetare för tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Du arbetar heltid på rotation, dag såväl som natt. Tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder dig att bli en viktig teammedlem hos oss, där du är med och gör skillnad! På intensivvårdsavdelningen är vårt uppdrag att tillgodose regionens behov av intensivvård med målet att ge varje patient bästa möjliga vård och livskvalitet och på uppvakningsavdelningen är vårt uppdrag att tillgodose sjukhusets behov av kvalificerad omvårdnad av patienter före-och efter planerad eller akut operation.

Det här får du arbeta med
Som undersköterska på intensivvårdsavdelningen och uppvakningsavdelningen medverkar du i omvårdnaden av patienten. Du arbetar med patientövervakning, dokumentation, observationer, bedömningar och rapporterar förändringar i patientens tillstånd. Du arbetar även med medicinteknisk utrustning och är delaktig i omhändertagandet av anhöriga. 

För att du ska trivas hos oss
För att trivas hos oss tror vi att du är en trygg och stabil person som har förmåga att anpassa dig till förändrade omständigheter. Du arbetar bra tillsammans med andra och har viljan att hjälpa andra för att hitta den bästa lösningen för patienten och för verksamheten som helhet. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har god förmåga att prioritera bland dina uppgifter. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Är du intresserad är du välkommen att kontakta vårdenhetscheferna på IVA Agneta Dahlgren, 010-2421378 och Siv Andersson 010-2422957, eller vårdenhetschef på UVA, Linda-Marie Olsson, 010-2421393.
Sista ansökningsdag är den 8 april 2020.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb