Röntgensjuksköterska/ Sjuksköterska

Mammografin, Röntgen, Region Jönköpings län

Söker du ett meningsfullt arbete och vill bli en del av mammografienhetens spännande verksamhet? Och dessutom arbeta i nybyggda lokaler? Då är detta tjänsten för dig!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska, specialistsjuksköterska eller sjuksköterska som vill bli vår nya kollega på mammografienheten med huvudsaklig placering i Jönköping. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Hos oss arbetar du dagtid måndag-fredag där viss tjänstgöring på lördagar kan förekomma. Mammografin kommer nu i årsskiftet 2020/2021 att flytta in i helt nya och välanpassade lokaler på Länssjukhuset Ryhov. Vi har precis installerat sex nya mammografiapparater, och en ny vagn för hälsokontrollerna på Höglandet.

Vi erbjuder dig

På vår arbetsplats bryr vi oss om varandra och har en god arbetsmiljö där det är lätt att känna trygghet i arbetet. Du jobbar i nära samarbete med bröstteamet som innefattar kirurgi, onkologi och patologi i en patientcentrerad verksamhet där du får en upplärning som är individuellt anpassad efter dina behov. Hos oss har du goda utvecklingsmöjligheter inom kompetensområdet mammografi. Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Här kan du läsa mer om våra förmån här!

Det här får du arbeta med

Du kommer att få arbeta med mammografiscreening med tillhörande uppföljning samt klinisk mammografiverksamhet där ultraljud, bröstpunktioner och biopsier ingår. Att bemanna telefontid och rådgivning samt att medverka i den multidisciplinär konferensen är även något som du kommer arbeta med. 

Placeringsorten kommer vara Jönköping men eftersom vår verksamhet är regionövergripande söker vi dig som är flexibel och kan tänka dig att arbeta där behovet är som störst utifrån vår verksamhet. Då vi har verksamhet i Jönköping, Värnamo och på Höglandet är B-körkort är ett krav.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas med arbetsuppgifterna behöver du tycka om att ha mycket patientkontakt och det är viktigt att du känner dig bekväm med att möta patienter i svåra situationer. Det är också viktigt att du tycker om att arbeta självständigt men samtidigt samverka i teamet för att ge våra patienter den bästa möjliga vården. Då den ena dagen aldrig är den andra lik är det viktigt att du som person är flexibel. En undersökning kan leda till flera andra undersökningar, vilket man oftast inte vet i förväg. Vidare har du ett positivt förhållningssätt och möter både kollegor och patienter med ett leende.

Mammografiverksamheten är i ständig utveckling. Nya metoder, ny utrustning, nya utredningsvägar och utvecklade vårdprocesser. Därför är det viktigt att du tycker om att arbeta i denna sortens miljö. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Röntgen är en utvecklingsintensiv verksamhet, och därför ser vi gärna att du trivs att arbeta i sådan miljö – så lovar vi att få dig att brinna för röntgen lika mycket som vi! För att behålla en god arbetsmiljö är det viktigt med arbetsglädje och en bra teamkänsla. 

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Theres Utberg 010-242 24 14 eller theres.utberg@rjl.se. Sista ansökningsdatum är 4 oktober 2020. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Röntgensjuksköterska/ Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb