Kultur

Vi sätter ljuset på

Foto: Johan W Avby

Välkommen till vårens utställningar i Hemslöjdens hus! Utställningarna har inga fasta öppettider utan kan ses när det är aktiviteter i Hemslöjdens Hus. Kontakta utvecklarna för att boka tid.

Slöjdklubben i Hemslöjdens Hus:
22 april – 21 maj

Det har gått 10 år sedan vi satte ljuset på Slöjdklubben förra gången, vilket gör att det är hög tid att göra det igen! Nu är det nya barn som skapar, men upplägget är stort sätt det samma: Slöjdklubben är en klubb för  slöjdintresserade 7-14 åringar. Slöjdklubben är rikstäckande men består av lokala klubbar runt om i landet där man träffas och slöjdar. Idag träffas två olika grupper i Hemslöjdens Hus, som ses varannan vecka. De slöjdar i trä och ull, med kniv och nål, ibland inne, ibland ute. Ja, detta och betydligt mera har det blivit.

Utställningen har inga fasta öppettider utan kan ses när det är aktiviteter i Hemslöjdens Hus. Kontakta utvecklarna för att boka tid.

Tisdagen den 7 maj, kl 16:30 träffas en av Slöjdklubbarna.
Du är välkommen att delta och se vad vi gör och kanske upptäcka att detta kan vara något för dig och något barn i din närhet. Kvällen går i täljningens
tecken, under ledning av Niclas Flink. Anmäl dig till hemslojd@rjl.se