Tidningar

En tidning med rubriken Din guide till hälsa & vård ligger på ett bord.

Region Jönköpings län ger regelbundet ut tidningar till alla hushåll i Jönköpings län; Nära dig – för ett bra liv i en attraktiv region och Din guide till hälsa & vård.

Magasinet Nära dig ger en inblick i Region Jönköpings läns breda verksamhet och presenterar vår organisation på ett mångsidigt sätt. Magasinet berättar om Jönköpings län som den bästa platsen att växa upp, leva och verka på.

Tidningen Din guide till hälsa & vård inspirerar till ett hälsosamt liv och ger information och kännedom om hälso- och sjukvården och tandvården i Region Jönköpings län.

Våra invånartidningar kommer ut med två nummer vardera under året. Nära dig kommer ut i juni och december. Din guide till hälsa & vård kommer ut i februari med en guide till vård och tandvård, och i oktober med vaccinationsinformation.

Prenumerera på en inläst version av tidningarna

Tidningarna Nära dig och Din guide till hälsa och vård ges även ut i talad version på daisyskiva. Fyll i namn och fullständig postadress i formuläret så får du tidningarna inläst i fortsättningen - helt utan kostnad!
Fält markerade med * är obligatoriska.