Vårdadministratör-är du redo för en ny utmaning?

Hudmottagningen, Värnamo sjukhus

Trivs du i en roll med ansvar? Uppskattar du att ge god service med ett gott bemötande? Vill du utvecklas i din roll? Då är det just dig vi behöver till vår härliga mottagning i Värnamo! #sverigesviktigastejobb

Vi söker

Vi söker nu en utbildad vårdadministratör till hudmottagningen i Värnamo. Vi ser gärna att du har erfarenhet av vårt journalsystem Cosmic. Har du dessutom intresse för IT är det ett plus.

Vi erbjuder dig

Som vårdadministratör på hudkliniken är du en viktig del i att verksamheten utvecklas och förbättras. Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Du får ett utvecklande, självständigt och stimulerande arbete med stort egenansvar. Vi erbjuder distansarbete en dag per vecka.  
Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att vara medicinsk dokumentation i journalsystemet Cosmic, diagnos- och åtgärdsklassificering samt övriga administrativa uppgifter.
Du har din arbetsplats på hudmottagningen i Värnamo men vid behov skriver journalanteckningar från alla tre hudmottagningar i länet. Vi eftersträvar efter att hela tiden vara i fas med skrivarbetet.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ser vi att du är trygg och stabil i dig själv, samarbetar bra med andra samtidigt som du tar eget ansvar och kan arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta administrativ enhetschef Sorinela Fijat, 010-242 21 44, sorinela.fijat@rjl.se. Sista ansökningsdag är den 28 februari 2023. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör-är du redo för en ny utmaning? Tillbaka till lediga jobb