Tandsköterska, Tenhult Folktandvård

Tenhult Folktandvård

På vår klinik arbetar ett sammansvetsat gäng som trivs tillsammans. Med ett stort engagemang för såväl kollegor som våra patienter ställer vi upp för varandra i arbetet. Vi uppmuntrar till stort ansvar för var och en, vilket skapar goda möjligheter att påverka och utvecklas i din yrkesroll.

 

Som ny medarbetare på kliniken får du alltid bra stöd och handledning av erfarna kollegor. Vi förstärker nu kliniken med två tandsköterskor, välkommen med din ansökan!

 

Vi söker

Vi söker dig som har tandsköterskeutbildning. Har du tidigare erfarenhet som tandsköterska och grundläggande kunskaper i journalsystemet T4 ser vi det som positivt, men det är inget krav för tjänsten.

Du har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på det svenska språket. Vi ser gärna att du har körkort.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Som medarbetare hos oss erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag. Du som flyttar till vårt län erbjuds också ett flyttbidrag.

Det här får du arbeta med

Att arbeta som tandsköterska på vår klinik är ett omväxlande arbete. Du kommer att få arbeta med alla på en allmäntandvårdsklinik förekommande arbetsuppgifter. Du assisterar tandläkare inom barn- och vuxentandvård men även delegerat arbete förekommer liksom arbete i steril och reception. Du har egna patienter där du utför munhälsokontroller och fissurförseglingar. Viss extern verksamhet kan förekomma i tjänsten.

För att du ska trivas hos oss

Du trivs att arbeta i team och genom din positiva attityd bidrar du till goda relationer på kliniken. I mötet med patienter är du uppmärksam och tillmötesgående. Du anpassar ditt bemötande till varje situation och gör ditt bästa för att uppfylla var patients unika behov.

Våra dagar är händelserika och du trivs att arbeta i en omväxlande arbetsmiljö. När situationer får ändrade förutsättningar växlar du snabbt om. Du tar ansvar för ditt arbete och planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt och kvalitetsmedvetet sätt.

Detta värderar vi högt

I Folktandvården, Region Jönköpings län, arbetar vi för en god munhälsa hela livet, i hela länet. Vi är en passionerad folkhälsoaktör som kommit långt i vår strävan efter en jämlik tandvård för alla men det finns fortfarande arbete att göra. Möt våra medarbetare och upptäck mer av oss genom att klicka dig vidare till Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta klinikchef Hans Svensson på telefonnummer 010-242 68 51 eller klinikkoordinator Lena Öster 010-242 68 52.

Facklig kontaktperson för Vision är Anita Hult, telefonnummer 010-243 24 03.

Sista ansökningsdag är 20 december 2018. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandsköterska, Tenhult Folktandvård Tillbaka till lediga jobb