Undersköterska

Medicinsk vårdenhet C, medicinkliniken, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping

Vi söker

Vi på medicinsk vårdenhet C söker nu efter en undersköterska till vårt härliga team. Vi söker dig som är utbildad undersköterska och vi ser gärna att du har erfarenhet av lungmedicin och endokrinologi. 

Vi erbjuder dig

Tjänsten är ett vikariat på heltid som sträcker sig till april 2020. Som undersköterska hos oss erbjuder vi dig ett spännande och omväxlande arbete. Vi arbetar kontinuerligt med verksamhetsutveckling där vi ser allas delaktighet som viktig. Här kan du läsa mer om vilka förmåner vi erbjuder.

Det här får du arbeta med

Det finns stora omvårdnadsbehov på enheten och som undersköterska från du arbeta med omvårdnad, provtagning, dokumentation och mobilisering. Vi är beroende av varandra och arbetar därför i team där du och som undersköterska är du delaktig i vården och medverkar i rondarbetet. 

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är du utbildad undersköterska och motiveras av ett utmanande arbete. Du är flexibel, kan jobba självständigt och har god samarbetsförmåga. Du är trygg i din yrkesroll och har ett intresse för utveckling och lärande. Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom att dela med dig av dina kunskaper, och du har ett starkt engagemang och en positiv inställning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Detta värderar vi högt

Det betyder mycket för oss att du har ett bra bemötande och ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater. Tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet med patienten i fokus.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Sarah Lord, 010-242 20 98. Facklig företrädare är för Kommunal Britt Öhman, 036-32 20 90.

Sista ansökningsdag är den 22 januari.
Välkommen med din ansökan!

Intervjuer och urval kan ske löpande. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb