Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast

Psykiatriska rehabiliteringsenheten, Jönköping

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med genuint intresse av att arbeta med psykiatrisk eller psykosomatisk problematik. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet av basal kroppskännedom eller annan kroppsmedvetande träning. Erfarenhet av att arbetat med psykiatrisk behandling och/eller beteendeinriktad smärtbehandling är meriterande. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde efter överenskommelse. Stor vikt kommer ligga vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett varierat arbete i team med ett öppet och positivt klimat. Arbetet är stimulerande och utvecklande vilket ger dig möjlighet växa i din profession. Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss får du vara med och forma vår framtida verksamhet varpå du bidrar med kompetens och energi i såväl det dagliga arbetet som i utvecklingsarbete. Kompetensutveckling genom handledning och fortbildning ser vi som en naturlig del i arbetet. 

Här kan du läsa mer om de förmåner vi erbjuder.

Det här får du arbeta med

Optimera patienternas rehabiliteringsmöjligheter på funktions-, aktivitet- och delaktighetsnivå genom ett nära samarbete med din fysioterapeut/sjukgymnastkollega samt med övriga professioner på enheten och inom kliniken.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss bör du ha ett professionellt förhållningssätt och en personlig mognad. Vidare är du uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Såväl det självständiga arbetet som att arbeta tvärprofessionella team är en viktig del i ditt yrkesutövande hos oss. Samarbetsförmåga, empatisk förmåga och relationsskapande är egenskaper som vi värderar högt.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till enhetschef Tinno Lomstad, 010-242 14 80.
Facklig företrädare för SACO, Johanna Mosell, 010- 24 21483.

Sista ansökningsdag är 2019-10-01 men intervjuer kan komma att ske löpade. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast Tillbaka till lediga jobb