Vårdadministratör

Rosenhälsan och Tenhults vårdcentral

Vår kollega går nu efter lång och trogen tjänst i pension!

 

Vi söker nu vår nya kollega till vår vårdcentral!

 

Vi söker

Utbildad vårdadministratör med intresse av att arbeta i primärvården! Du har goda kunskaper inom språk, IT och medicinsk dokumentation. Förmågan att arbeta med högt tempo när det behövs och lägga i en högre växel när verksamheten kräver det. Erfarenhet av journalsystemet Cosmic är meriterande och goda kunskaper i Office-programmen är önskvärt.

Vi erbjuder dig

Ett varierat arbete med många kontaktytor där din kompetens tas tillvara och utmanas! Rollen innebär ett nära samarbete med andra yrkesgrupper på vårdcentralerna där du kommer ingå i vårt team med god arbetsmiljö i mycket fina lokaler. Tjänsten är tillsvidare på 100% men deltid kan diskuteras. Tillsättning sker enligt överenskommelse och din grundanställning kommer att vara på Rosenhälsans vårdcentral i Huskvarna.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara medicinsk dokumentation, receptionsarbete, diagnosklassificering samt övriga vårdadministrativa uppgifter som t.ex. IT-support. Du kommer att fungera som vårdcentralens administrativa expert och ansvara för flödet och hanteringen av olika administrativa uppgifter. Även receptionsarbete ingår i uppdraget där du ofta är patientens första kontakt med vårdcentralen.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas i rollen som vårdadministratör hos oss har du förmåga att strukturera och planera ditt arbete. Du har en känsla för kvalitet och ser det som en naturlig del av arbetet att ge god service och utveckla dig och din arbetsplats. Du är mån om ett gott samarbete med kollegor och ledning genom att ha ett positivt förhållningssätt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

För oss är ditt engagemang viktigt och vi tror att du är en positiv person som ser möjligheter och utmaningar i att arbeta hos oss. Vi förstår värdet av det personliga mötet och vet att det skapar trygghet. Våra vägvisare i vardagen är kvalitet, struktur och kontinuitet och vi ger ett gott bemötande med en helhetssyn där hela människan är viktig.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Marie Lööf Magnusson 010 – 242 35 27.
Sista ansökningsdag är 20 september.
Välkommen med din ansökan.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb