Telefonsjuksköterska/ Specialist Telefonsjuksköterska

1177 Vårdguiden på telefon

Är du en lyhörd sjuksköterska som gillar att utvecklas och lära dig nytt?
Är du sjuksköterskan som kan lyssna och identifiera symtom för att med hjälp av kvalificerat rådgivningsstöd bedöma, ge egenvårdsråd och vägleda rätt i vården?
Då ska du söka till oss på 1177 Vårdguiden på telefon, nu med filial i Jönköping!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av vård och med ett genuint intresse för att vårda på telefon. Specialistutbildning är meriterande. Vi erbjuder tillsvidareanställning och 6 månaders provanställning tillämpas vanligen. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras och vi erbjuder naturligtvis alltid heltid.

Vi erbjuder dig

Som sjuksköterska hos oss får du alltid en riktad och gedigen introduktion i vårt arbetssätt under de första veckorna, oavsett tidigare erfarenhet. För att säkra kvaliteten har vi kontinuerlig utbildning för alla anställda.
Som en del av Region Jönköpings län erbjuds ett generöst utbud av förmåner för alla anställda. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Vår arbetsuppgift är telefonrådgivning. En stor fördel med vårt arbete är att kunna fokusera på en vårdsökande i taget och lägga all energi på att lyssna, analysera symtombild och motivera åtgärd/råd/hänvisning för den enskilda individen och dokumentera klart innan nästa samtal.

Vårt huvudkontor finns i Nässjö och vi har en filial i centrala Jönköping. Skulle du vilja komma förbi för att se hur vi har det och hur vi arbetar så är du hjärtligt välkommen att höra av dig! Vi ser fram emot din ansökan.

Vi bemannar telefonen alla årets 365 dagar, dag- och kvällstid, medan nattsamtalen hanteras av andra regioner.

För att du ska trivas hos oss

Vi vill att du är öppen och har lätt för att samarbeta. Vi har ”högt i tak” och lägger stor vikt vid att vi delar med oss av våra olika erfarenheter och kunskaper, det utgör en trygghet och grund i vår verksamhet.
Vi vill att du är noggrann, kommunikativ och serviceinriktad  i ditt arbetssätt. Som person är du trygg och stabil med ett gott omdöme.
 
Datorn är vårt arbetsredskap och datorvana är därför en förutsättning för att kunna arbeta hos oss. Du är även viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Så här gör du om du är intresserad

Frågor besvaras i första hand av Enhetschef Anne Lönander 010-243 01 09 eller Sandra Lundholm 010-243 01 07. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Ulrika Lagerqvist Eriksson som du når via mail på ulrika.lagerqvist@rjl.se.

Sista ansökningsdag är den 31 december. Vi kallar löpande till intervjuer under hela ansökningstiden.

Hälsar:
Britt, Ulla-Britt, Gunilla, Britt-Marie, AnnCharlotte, Helene, Pia, Ing- Marie, Anna-Karin, Margareta, Kerstin, Agneta, Marie, Lena, Carina, Ingrid, Susanne, Helena, Anne, Cecilia, Ulrika, Cecilia, Pernilla, Åsa, Elin, Sandra, Ottilia, Jessica, Helena, Emma, Ulrika, Jennie, Sofie, Karolin, Elisabeth, Olivia, Evelina, Anna-Lena, Liselott, Elisabet, Eivor, Lina, Agneta, Patricia, Berit och Maria
Från oss alla: Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Telefonsjuksköterska/ Specialist Telefonsjuksköterska Tillbaka till lediga jobb