Vårdenhetschef

Gynekologisk mottagning och vårdenhet på kvinnokliniken, Värnamo sjukhus

Är du redo för att ta ditt nästa steg? Välkommen till oss!

Vi söker

­Då en av våra vårdenhetschefer går i pension söker vi dig som vill bli vår nya vårdenhetschef till kvinnoklinikens mottagning samt gynekologiska avdelning. Du är legitimerad barnmorska med några års erfarenhet av yrket. Önskvärt är att du har erfarenhet av ledningsarbete eller att du känner att du har egenskaper för ett gott ledarskap. Vi ser även att du har kunskap om och intresse av utvecklings- och förbättringsarbete.

Vi erbjuder dig

­Vi erbjuder dig ett arbete i en innovativ och dynamisk verksamhet där du tillsammans med övriga chefer är med och leder klinikens utveckling framåt. Här får du arbeta på en lagom stor klinik och vi är stolta över våra goda medicinska resultat! Du får en tillsvidareanställning i din grundprofession med förordnande som chef under tre år. 

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder dig inom Region Jönköpings län!

Det här får du arbeta med

Du ansvarar för ledning, planering och utveckling av verksamheten. Utifrån våra patienters behov utgår och anger du riktningen för verksamheten, tar ansvar och skapar resultat i dialog med dina medarbetare. Du ingår i klinikens ledningsgrupp och är direkt underställd verksamhetschefen. I befattningen ingår också att arbeta som barnmorska på kliniken, framförallt under semesterperioden men även vid behov.

För att du ska trivas hos oss

Du är en person som ser detta som en utmaning och en möjlighet till att skapa bästa möjliga värde för patienten tillsammans med dina medarbetare. Du har ett genuint intresse för att leda med ett stort förtroende för andra individers kraft och övertygelse om att personalen själv har kunskap och förmåga att lösa uppgifter.

Du har förmåga att utveckla och motivera dina medarbetare samt skapa delaktighet. Som person är du målinriktad, strukturerad och har ett kommunikativt ledarskap. Vilja att leda, förmåga att kommunicera tydligt, analysera och förmedla budskap ser vi som viktiga egenskaper. Då resor i tjänsten kan förekomma är B-körkort ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Christina Gunnervik, 010-244 73 15. Facklig företrädare är Caroline Kullinger, 010-241 00. 00. Sista ansökningsdag är den 31 december 2018. Urval kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdenhetschef Tillbaka till lediga jobb