Enhetschefer

Serviceresor

Vill du arbeta i en spännande verksamhet där det just nu händer mycket? Har du erfarenhet av service och är en chef som har ett tydligt medarbetarfokus? Då ska du söka tjänsten hos oss.

 

Vi söker

Vi söker just nu 2 enhetschefer till Länstrafikens Servicereseverksamhet med placering i Jönköping. Tjänsterna är på heltid och tillsvidare, med start enligt överenskommelse. Du ska ha något form av högskoleutbildning inom beteendevetenskap/humaniora, administration, juridik eller har motsvarande arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du ska ha arbetat som chef minst 3-5 år. Meriterande är någon form av certifiering inom coachning. Körkort krävs då det förekommer resor.

Vi erbjuder dig

Upplägget i vår verksamhet med 2 enhetschefer är nytt hos oss och syftet är att få ett tydligare medarbetarfokus i ledarskapet. Vi ser framför oss ett spännande, stimulerande och utvecklande arbete för rätt personer. Genom era goda idéer och engagemang kommer ni två att ha stora möjligheter att vara delaktig och kunna påverka det framtida arbetet tillsammans. Ni kommer få en anpassad introduktion samt goda möjligheter att bygga på kunskaper via våra internutbildningar för chefer. Regionen satsar stort på olika chefsutbildningar där bland annat nätverksträffar kring engagerat ledarskap finns och som är unikt i Sverige.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Servicereseverksamheten innefattar färdtjänst, sjukresor, närtrafik och övrig anropsstyrd trafik och avser främst resor inom länet men i vissa fall även resor utanför länet.
När du tar en roll som enhetschef blir du chef för ca 20 medarbetare, trafikplanerare och serviceresebokare. Du kommer även ha en teamledare i din grupp. Du har ett arbetsgivaransvar när det gäller personalfrågor, ekonomi och arbetsmiljö. I chefsrollen ingår att skapa förutsättningar för en god och hälsofrämjande arbetsmiljö med medarbetarnas trivsel, utveckling och kompetens i fokus. Genom ett coachande förhållningssätt förmedlar du verksamhetens mål till medarbetarna och jobbar tillsammans för att uppnå vår målbild. Du driver kvalitets - och utvecklingsarbete utifrån kund- och medarbetarfokus inom organisationen. Du rapporterar till Serviceresechefen.

För att du ska trivas hos oss

I ditt dagliga arbete möter du främst kunder och medarbetare men även trafikföretag och förare. Du kommer att ha kontaktytor inom vården, kommunal verksamhet samt kontakter med anhöriga i frågor som berör verksamheten. Varje dag är unik och det är inte ovanligt att du dagligen agerar som problemlösare. Rollen innebär att hitta lösningar som fungerar för kunden som samtidigt uppfyller gällande lagar och regelverk.
Du är beslutsam i både enkla och mer komplicerade ärenden och har ett strategiskt tänk. Du har fokus på verksamheten och för att det ska fungera krävs stort fokus på medarbetare och ett närvarande ledarskap. Att du är trygg i ditt ledarskap är jätteviktigt.
Du behöver ha erfarenhet av att tolka och tillämpa gällande lagstiftning och regelverk, samt ha intresse för systematiskt kvalitetsarbete.
Samarbetsförmåga, personlig mognad och att du är strukturerad är viktiga egenskaper för denna tjänst.

Detta värderar vi högt

Verksamhetens huvudinriktning är att ge kunder god service och leverera en tjänst med hög kundnöjdhet i kombination med gällande regelverk. Verksamheten styrs av gällande lagar, regionala regelverk, trafikavtal med leverantörer och allt i samverkan med verksamhetens rutiner och riktlinjer. Verksamheten ansvarar för mål som sätts upp i verksamhetsplanen, inkl mål för NKI.
Förväntan är att verksamheten ska fortsätta utvecklas. Vi ser en framtid där verksamheten jobbar vidare med digitalisering för att tillgodose kundernas önskemål och behov i takt med samhällets utveckling. Samarbete sker tillsammans med Trafikföretag (inkl förare) som upphandlas enl LOU vart fjärde år.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 4 januari. Välkommen med din ansökan.
Har du några frågor om tjänsten kan du kontakta Anna-Karin Malm, telnr. 010-241 56 05. Fackliga frågor Saco, Mikael Kopp tel. 010-241 56 01 och Vision Ann-Lis Andersson telnr. 010-241 56 58 .
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Enhetschefer Tillbaka till lediga jobb