Administrativ enhetschef

Vaggeryds vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör och vill jobba vidare i ditt yrke med ett förordnande som administrativ enhetschef.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett spännande arbete där du gör skillnad. I uppdraget som enhetschef kommer du att ha personalansvar för din personalgrupp med uppgift att planera, leda, organisera och samordna det dagliga arbetet. Du kommer även att ha personalansvar för andra yrkeskategorier är vårdadministratörer.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Tillsammans med verksamhetschef, vårdenhetschefer och medicinsk rådgivare ingår du i vårdcentralens ledningsgrupp och kommer att ha en central roll i vårdcentralens utvecklingsarbete.
Det är viktigt att du kontinuerligt arbetar kliniskt inom din grundprofession för att få helheten inom verksamheten.

För att du ska trivas hos oss

Vi ser gärna att du har ledarerfarenhet men det viktigaste är att du är en trygg person som trivs med ditt yrke och vill ta ett steg framåt. Du är både personlig och professionell i ditt ledarskap. Du är intresserad av verksamhetsutveckling och att sprida kunskap.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta verksamhetschef Kerstin Hammar, tfn 010-244 05 01
Fackliga företrädare är för Vision, Christina Flodén tfn 010-242 15 85, för Vårdförbundet Eva Georgsson tfn 070-329 39 80, för SACO Irene Tengberg Herrstedt tfn 010-242 44 64, för Kommunal Carina Thållén tfn 010-244 79 31 och för Läkarföreningen Camilla Roos tfn 010-244 05 40.
Sista ansökningsdag är 2018-12-18. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Administrativ enhetschef Tillbaka till lediga jobb