PTP-psykolog

Tranås vårdcentral

Är det dags för dig att ta nästa steg i din utveckling? Har du intresse för primärvård? Sök då tjänsten som PTP-psykolog hos oss på Tranås vårdcentral!
Vi söker nu dig som avlagt psykologexamen till en PTP-tjänst i vårt psykosociala team. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Möjlighet till förlängning efter PTP-perioden finns.

Vi erbjuder dig

  • Ett varierat, omväxlande och spännande arbete
  • Möjlighet att delta i Region Jönköpings läns välstrukturerade PTP-program
  • En chans till nära samarbete med flera andra yrkesgrupper på vårdcentralen
  • Ett välfungerande personalteam med god arbetsmiljö i nyrenoverade lokaler
  • Du erbjuds regelbunden yrkeshandledning och möjlighet till kompetensutveckling.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att behandla patienter med psykosocial problematik där du kommer bedöma, utreda och behandla lättare till medelsvår psykisk ohälsa. Vårt mål är tidiga insatser och hög tillgänglighet. I din roll kommer du ingå i vårt psykosociala team tillsammans med kurator och psykologer och du kommer även ha ett nära samarbete med andra professioner på vårdcentralen.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är lugn, trygg och lyhörd och som stimuleras av att arbeta med komplexa frågor och som har ett genuint intresse av att hjälpa och stötta andra och hitta lösningar. Vidare ser vi gärna att du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och att du har förmågan att planera och driva ditt arbete på ett självständigt sätt. Du är mån om ett gott samarbete med kollegor och ledning genom att ha ett positivt och tillmötesgående förhållningssätt.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Hos oss på Tranås vårdcentral värnar vi om ett bra samarbete och en god arbetsmiljö i vår strävan att alltid skapa bättre vård och hälsa för alla våra patienter - vår arbetsmiljö ska präglas av engagemang, öppen dialog och arbetsglädje, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid. Vi vill alltid utvecklas och bli bättre och ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar till nya idéer och förbättringsförslag, kompetensutveckling och kreativa lösningar!

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den. Välkommen med din ansökan.Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och
För ytterligare information är du välkommen att kontakta enhetschef Katarina Wik Söderström, 010- 243 97 34. Facklig representant för SACO är Cajsa Svenler, 010 – 243 97 57.

Sista ansökningsdag är den 2/1-19.
Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som PTP-psykolog Tillbaka till lediga jobb