Sommarjobb för tandhygieniststudenter

Folktandvården Region Jönköpings län

Studerar du till tandhygienist och är nyfiken på Folktandvården Region Jönköpings län? Då är du välkommen att söka sommarjobb hos oss. Under några veckor visar vi upp vår verksamhet och du får värdefull erfarenhet! Givetvis får du god handledning av erfaren personal på kliniken.

 

Läs gärna mer om oss på Jobba hos Folktandvården. 

 

Vi söker

Vi söker dig som studerar till tandhygienist. Det är meriterande om du har anknytning till länet eller tidigare har jobbat hos oss under sommaren.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett sommarjobb där du får möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom tandvård och samtidigt få god handledning av erfaren personal. Tidsperioden är enligt överenskommelse. 

Det här får du arbeta med

För dig som avslutat år 1 sommaren 2019 erbjuder vi en möjlighet att arbeta som tandsköterska. Som tandsköterska får du fördjupad erfarenhet av tandvård genom att exempelvis assistera på behandlingsrum, arbeta i steril och reception. Även profylaxarbete kan komma att ingå.

För dig som avslutat år 2 sommaren 2019 med legitimation utfärdad av Socialstyrelsen erbjuder vi en möjlighet att arbeta som tandhygienist med ansvar för barn –och vuxenpatienter.

Vi söker sommarjobbare till följande kliniker

Anderstorp Folktandvård
Aneby Folktandvård
Eksjö Folktandvård
Gislaved Folktandvård
Gnosjö Folktandvård
Smålandsstenar Folktandvård
Sävsjö Folktandvård
Tranås Folktandvård
Vaggeryd Folktandvård
Vetlanda Folktandvård
Vråen Folktandvård Värnamo
Värnamo Folktandvård

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om sommarjobb inom Folktandvården i Region Jönköpings län är du välkommen att kontakta HR-partner
Elin Johnsson, 010-242 53 34 eller elin.johnsson@rjl.se.

För att kunna behandla din ansökan behöver du tydligt rangordna och motivera i ditt personliga brev vilken/vilka kliniker du är mest intresserad av.

Sista ansökningsdag är den 17 februari, men urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Vår målsättning är att alla sökanden ska få ett besked senast under mars månad 2019.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sommarjobb för tandhygieniststudenter Tillbaka till lediga jobb