Neuropsykolog

Rehabiliteringscentrum Länssjukhuset Ryhov Jönköping

Är du psykolog med intresse för neurologiska utredningar?
Då kan denna tjänst vara något för dig.

Vi söker

Vi söker en legitimerad psykolog med intresse för neuropsykologi och neuropsykologiska utredningar till Rehabiliteringscentrum i Region Jönköpings län. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start 2019-03-01.
Stor vikt i urvalet läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Ett arbete som är varierande, inspirerande och lärorikt där goda möjligheter finns till kompetensutveckling. Du får arbeta i en multiprofessionell arbetsgrupp inriktad mot patientgrupper inom neurologi och geriatrik i den specialiserade vården. Du kommer även att arbeta i team nära medicinsk personal och övriga rehabiliteringsprofessioner.

”Jag kan själv styra/välja hur jag tar mig an mina arbetsuppgifter. På så sätt är arbetet väldigt fritt.”                           Joakim Orwar Specialistpsykolog

"Det är en utvecklande och lärorik miljö att arbeta i."
Josefin Törn Specialistsjuksköterska 

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuderVåra förmåner

Det här får du arbeta med

Du kommer huvudsakligen att arbeta med neuropsykologiska utredningar av patienter med diagnoser som t.ex. Parkinsons sjukdom, demens, stroke, hjärntumör, ALS och MS. Minnesutredningar ingår som en viktig del i tjänsten. Du ska även ha beredskap att möta krisreaktioner och existentiella frågor som aktualiseras i samband med utredning och sjukdomssituation. Krissamtal och viss psykologisk behandling ingår i arbetet. Tjänsten kommer att vara inriktad mot minnes- och neurologmottagningarna där psykologen kommer att fungera som en värdefull resurs i teamet.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss bör du vara intresserad av samspelet mellan psykologiska faktorer och somatiska tillstånd då det ofta ingår i frågeställningen till psykologen.
Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra, då Rehabiliteringscentrum bygger mycket på samarbetet mellan olika professioner. Du har lätt för att kommunicera i tal och skrift och tar ansvar för dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och självständigt sätt. Du har ett kvalitetstänk och är intresserad av att driva verksamheten framåt tillsammans med övriga teamet.

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga i att våra medarbetare har en samlad kunskap om fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stort fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbete.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om arbetet hos oss är du välkommen att kontakta: Områdeschef Charlotte Jansson, 010-242 25 05.
Facklig företrädare specialistpsykolog Joakim Orwar,
010-242 32 19.

Sista ansökningsdag är den 27 januari 2019.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Neuropsykolog Tillbaka till lediga jobb