Köksbiträde

Område måltid

Vill du bli en del av en hälsofrämjande arbetsplats tillsammans med engagerade medarbetare? Läs mer och ansök om ett jobb hos oss!

 

Vi söker

Du som söker är utbildad inom hotell- och restaurang eller motsvarande, alternativt har arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i kök, kallskänk, restaurang eller livsmedelsbutik samt att du har arbetat med service och kundbemötande. Truckkörkort är meriterande.

Vi erbjuder dig

Inledningsvis genomgår du en introduktion för att på ett bra sätt sätta dig in i arbetet. Du erbjuds ett stimulerande arbete med varierande arbetsuppgifter samtidigt som du får erfarenhet av arbete i storkök. Som köksbiträde hos oss har du en viktig roll för att verksamheten ska fungera och utvecklas. Du är en del av ett lärande arbetsklimat med kompetenta och engagerade medarbetare.

Vi erbjuder två tillsvidaretjänster med omfattning heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder inom Region Jönköpings län här: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Inom område måltid lagar vi mat från grunden och tillhandahåller mat till sjukhusets patienter samt till vår egen restaurang, Matlusten. De två tjänsterna är en kombination av arbetsuppgifter som köksbiträde inom enhetens olika arbetsområden. Det kan bland annat innebära arbete med disk och brickdukning, tillagning av efterrätter, bakning och beredning av smörgåsar, samt beredning av sallader och enklare måltider. Till arbetsuppgifterna som köksbiträde på enheten hör också varumottagning från huvudgrossist, arbete med transport ut till vårdavdelningar samt mer serviceinriktat arbete i vår restaurang.

För att du ska trivas hos oss

Du som söker brinner för att ge god service och ett positivt bemötande mot både kunder och medarbetare. Vi tror att rätt person trivs i ett varierande arbete och har lätt för att hantera olika arbetsuppgifter. Som person drivs du av att lära dig nya saker och tar snabbt till dig ny information. För att lyckas i rollen har du ett öga för detaljer och en stor kreativ förmåga.

I arbetet kommunicerar du mycket med kunder och vi vill därför att du har grundläggande kunskaper i svenska språket.

Detta värderar vi högt

Vi värderar ett genuint intresse för mat och service med hållbarhet i fokus.
Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor är du välkommen att kontakta kostchef Jennie Ferm, tfn 010-24 471 46. Facklig företrädare för Kommunal är Carina Thållén, tfn 010-2447931. Vi ber dig att bifoga relevanta intyg på utbildning samt praktik eller arbetslivserfarenhet i din ansökan.

Sista ansökningsdag är den 20 januari. Vi tillämpar löpande urval i denna process och ser gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Köksbiträde Tillbaka till lediga jobb