Digitaliseringskoordinator

Regional Utveckling

Regional utveckling är en del av Region Jönköpings län som ansvarar för att leda och samordna arbetet med länets utveckling och tillväxt inom områden som: demografisk utveckling, globalisering, klimat, miljö och energi, social sammanhållning, hållbar utveckling, samhällsplanering och tillgänglighet, kompetensförsörjning, attraktivitet och livsmiljöer, innovation och företagande och internationellt samarbete. För att ytterligare vässa arbetet med att nå länets högt ställda mål rekryterar vi nu till flera nya strategiska tjänster som i samverkan med kollegor och länets aktörer ska säkerställa en långsiktigt hög måluppfyllnad utifrån länets förutsättningar.
Läs mer om Regional utvecklings arbete: Utveckling i Jönköpings län

Vi söker

Vi söker dig som vill arbeta med förutsättningarna för regional tillväxt genom digitalisering och att utveckla digitaliseringens möjligheter i Jönköpings län.
Du har högskoleutbildning inom ett för tjänsten relevant område. Du har en hög kapacitet, är utvecklingsorienterad, har förmåga att identifiera behov och att i samverkan med länets aktörer hitta lösningar och vägar att genomföra dessa. Du ser möjligheterna men förstår också utmaningarna med digitalisering. Du förstår den offentliga logiken och är trivs i en miljö med snabbt föränderliga förutsättningar.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en miljö under snabb utveckling där alla insatser går ut på att leda, driva och på olika sätt möjliggöra en långsiktigt hållbar utveckling och tillväxt av Jönköpings län, där ditt jobb blir att integrera digitalisering i det regional tillväxt- och utvecklingsarbetet.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du arbetar, tillsammans med kollegor med att leda och driva en attraktiv och hållbar utveckling för hela Jönköpings län genom att analysera behov och potential inom den digitala utvecklingen, att samordna och utveckla länets samlade insatser inom området och att stimulera utvecklingen av ett attraktivt län med goda förutsättningar utifrån den regionala utvecklingsstrategin. Du kommer att driva och leda länsövergripande nätverk, arbeta med omvärldsbevakning, sprida kunskap och inspiration, delta i nationella nätverk och aktivt påverka förutsättningarna för digitaliseringen i länet. Du kan komma att ansvara för projekt inom området och sitta i styrgrupper för olika projekt.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss föredrar du att utgå från helheten, du är strategisk, har en hög kapacitet och förmåga att leda andra indirekt i komplexa strukturer. Du har förmågan att utifrån en helhetssyn aktivt verka utifrån regionens värdegrund, verksamhetsidé och de strategier som bidrar till ett arbetssätt som gynnar verksamhetens resultat och kvalitet. Du är driven, har förmåga att arbeta både självständigt och samarbetsorienterat, med integritet och ödmjukhet inför andras förutsättningar och behov. Du är flexibel och har lätt för att ställa om utifrån nya förutsättningar. Alla människors lika värde och en jämställd regional tillväxt är självklara utgångspunkter för dig. Du bidrar genom din personlighet till trivsel för alla på arbetsplatsen. Då tjänsten innebär många resor förutsätts körkort.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta Kristina Athlei, regional utvecklingsdirektör, tfn 070-082 28 89, om du har frågor kring tjänsten. Fackligt ombud för Vision är Carina Einarsson Jonsson, tfn 010-242 65 88.
Sista ansökningsdag är den 3 februari. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Digitaliseringskoordinator Tillbaka till lediga jobb