Specialist i allmänmedicin

Nässjö vårdcentral

Möt framtidens primärvård tillsammans med oss! Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin, har goda kunskaper i svenska och körkort och som vill vara med och utveckla Nässjö vårdcentral!

 

Vi erbjuder dig

Att arbeta hos oss innebär att ditt intresse för det allmänmedicinska får chans att nå nya nivåer genom stimulerande arbetsuppgifter där din kompetens tas tillvara!
Dina dagar kommer fyllas med läkarmottagningsarbete, utvecklingsarbeten, handledning av utbildningsläkare och arbete vid Närakuten i Eksjö. Vi har ett teambaserat arbetsätt där vi tillsammans arbetar för att ge våra patienter bästa möjliga vård, hög tillgänglighet och ett gott bemötande.

Hos oss på Nässjö vårdcentral blir du en del av en dynamisk miljö där vi arbetar i närhet till Nässjö Utbildningscentrum som ligger i samma lokaler. Där finns möjligheter att, utifrån ditt eget intresse inom ramen för uppdraget, delta i olika aktiviteter och förbättringsarbeten.

Det händer mycket spännande saker hos oss och just nu är vi inne i ett skede när vi arbetar aktivt med triagering till rätt vårdnivå, webbtidbokning och vi finns även med i Bra Liv Nära, Bra livs e-baserade läkartjänster. Hos oss får du individuell kompetensutveckling, men även möjlighet att delta i gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Bra Livs övriga läkare.
Samverkan med Futurum, Regionens forskningsenhet, och Qulturum, Regionens utvecklingsenhet, gör att det även finns möjligheter att bedriva forskning eller att utvecklas mot en framtida ledarroll.

Tjänsten är tillsvidare och det finns möjlighet att anpassa tjänstgöringsgrad och startdatum enligt önskemål.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du som söker har lätt för att kommunicera och skapa engagemang och delaktighet i patientmöten. Du har en positiv inställning till samverkan och samarbete och förstår vikten av att tillsammans med övriga kompetenser inom enheten arbeta för att uppnå bästa möjliga vård för våra patienter. Vidare ser vi att du har ett flexibelt förhållningssätt där du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och där du ser förändringar som en spännande möjlighet till förbättringar och utveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Hos oss är ditt engagemang, målfokus och din drivkraft att jobba med utveckling och ständiga förbättringar viktiga och vi uppmuntrar våra medarbetare att tänka kreativt och komma med nya lösningar och idéer. I utmaningarna ser vi möjligheter! Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av positivitet, öppen dialog och arbetsglädje!

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare information är du välkommen att kontakta verksamhetschef Göran Runesson, tfn 010-2433025 eller mobil 076-723 48 10. Facklig företrädare för Läkarförbundet är Axel Peterson, tfn 010- 242 39 31.
Sista ansökningsdag är den 7/2.

Vi ser fram emot din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialist i allmänmedicin Tillbaka till lediga jobb