Vårdadministratör till kirurgkliniken

Kirurgkliniken, Värnamo sjukhus

Kirurgkliniken söker dig som är redo för nya utmaningar och vill öka kunskapen inom vårdadministration.  Gillar du att vara en del av en helhet samt vara med och utveckla verksamheten tillsammans med övrig personal? Då ska du läsa vidare!

Vi söker

Dig som är utbildad vårdadministratör, medicinsk sekreterare alternativt läkarsekreterare och även har utbildning i diagnoskodning. Kunskap i datajournalsystemet Cosmic är önskvärt. Vi ser att du har god kunskap i svenska språket, både i tal och skrift. Tjänsten är tillsvidare på heltid, med tillträde efter överenskommelse. 

Vi erbjuder dig

- En tillsvidareanställning på heltid
- Ett stimulerande, utvecklande och omväxlande arbete
- Ett arbete i högt tempo
- Ett nära samarbete med övriga yrkegrupper inom kirurgkliniken
- Ett arbete tillsammans med en härlig arbetsgrupp med god gemenskap

Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Som vårdadministratör kommer dina arbetsuppgifter bestå av dokumentation i journalsystemet Cosmic med tillhörande diagnoskodning samt övriga vårdadministrativa uppgifter såsom bokningar, reception, telefoni med mera. Du deltar också i förbättringsarbeten tillsammans med övrig personal för att skapa en god och säker vård.

För att du ska trivas hos oss

Vi värdesätter att du har ett positivt förhållningssätt med en känsla för bemötande, service och kvalitet. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du tycker om att arbeta självständigt och att ta eget ansvar, men inser samtidigt fördelarna med teamarbete. Du har även god förmåga att planera och organisera ditt arbete samt är noggrann, flexibel och kvalitetsmedveten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta administrativ enhetschef Gerd Rydh, 010-244 72 09. Facklig företrädare för Vision är Ingela Eskilsson, 010-244 72 86.
Sista ansökningsdag är den 27 januari 2019. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör till kirurgkliniken Tillbaka till lediga jobb