Assistent

Mullsjö vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv

Välkommen att arbeta och utvecklas tillsammans med oss på Mullsjö vårdcentral!

Vi söker

Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss i en roll som administrativ assistent. Vi ser gärna att du som söker har en administrativ eftergymnasial utbildning samt erfarenhet av administrativt arbete.
Tjänsten är tillsvidare på heltid och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet! Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett arbete där du blir en del av personalteamet och du kommer, i nära samarbete med vårdadministratörerna, vara en av vårdcentralens administrativa experter.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som administrativ assistent på Mullsjö vårdcentral kommer du att ha en viktig roll. Din funktion kommer att innebära att du har ett övergripande ansvar för receptionen och du kommer att vara ett administrativ stöd för verksamhetschef och vårdcentralens övriga ledningsgrupp, t ex genom att föra mötesanteckningar vid olika möten.
Hos oss får du användning för din strukturerade och organisatoriska sida samt din förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

För att du ska trivas hos oss

För att lyckas i din roll som administrativ assistent hos oss tror vi att du har en gedigen administrativ erfarenhet och är trygg och stabil i din kunskap och kompetens. Du har lätt att sätta dig in i nya rutiner och IT-system. En stor del av arbetet sker i vårdcentralens reception, vilket förutsätter ett gott bemötande och servicefokus. Du strukturerar självständigt upp och ansvarar för ditt arbete och du har ett flexibelt förhållningssätt.

Detta värderar vi högt

Att arbeta tillsammans i ett engagerat och kompetent team som värnar om ett gott bemötande och stort patientfokus. Vi vill alltid utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till möten, samverkan och erfarenhetsutbyte.
Vi värderar allas betydelse, inflytande och delaktighet i verksamheten och värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta verksamhetschef Lise-Lotte Hedström, tfn 010-242 47 12. Facklig företrädare för Vision är Christina Flodén, tfn 010-242 15 85.
Sista ansökningsdag är den 19-01-24. Välkommen med din ansökan.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Assistent Tillbaka till lediga jobb