Administrativ enhetschef

Råslätts vårdcentral

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör och vill utvecklas ytterligare i en spännande och stimulerande roll som administrativ enhetschef!

Vi erbjuder dig

  • Ett utvecklande och stimulerande arbete där du för möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet
  • En individuellt anpassad introduktion med möjlighet till mentor i ditt chefsuppdrag
  • Stöd i ditt arbete från Bra Livs ledningsstab med professionell kunskap och kompetens inom kommunikation, ekonomi, personal- och utvecklingsfrågor.
  • En tillsvidareanställning på heltid i din grundprofession med ett tidsbegränsat förordnande som administrativ enhetschef
  • Att få arbeta med kompetenta och ansvarstagande medarbetare.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Tillsammans med verksamhetschef, vårdenhetschefer och medicinsk rådgivare ingår du i vårdcentralens ledningsgrupp och kommer att ha en central roll i vårdcentralens ledning och styrning. I uppdraget som administrativ enhetschef kommer du att ha personalansvar för våra vårdadministratörer/läkarsekreterare med uppgift att planera, leda, organisera och samordna det dagliga arbetet. I arbetet ingår även att jobba kontinuerligt med utvecklingsfrågor och kliniskt arbete inom din grundprofession kommer ingå för att du ska få en förståelse för helheten i verksamheten.

För att du ska trivas hos oss

Vi ser att du som söker är utbildad vårdadministratör, gärna med tidigare ledarerfarenhet men det viktigaste är att du är en trygg person som har vilja, energi och engagemang för att arbeta med lednings- och utvecklingsfrågor. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och anpassligt sätt. Du har en god och tydlig kommunikativ förmåga samt är en positiv värdebärare för verksamheten. För att lyckas i rollen ser vi även att du är strukturerad och initiativtagande och styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård och vi vill därför ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte.
Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av arbetsglädje, engagemang, dialog och trivsel.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Christina Uppenberg, tfn 010- 242 37 52 alt. tfn 070-289 04 06 eller vårdenhetschef Ann-Charlotte Lilja, tfn 010- 242 37 65.
Fackliga företrädare för Vision är Eva Carlsson, tfn 010-242 37 49.

Sista ansökningsdag är 2019-02-10. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Administrativ enhetschef Tillbaka till lediga jobb