Vårdadministratör

Bankeryds vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv

Är du bra på att organisera och strukturera? Tycker du det är viktigt med flexibilitet, delaktighet och att ha roligt på jobbet?

Vi söker

Dig som har vårdadministratörsutbildning. Du har goda kunskaper inom språk och medicinsk dokumentation. Kodningsutbildning, IT-kunskaper och erfarenhet av journalsystemet Cosmic är meriterande. Tjänsten är tillsvidare, heltid, med tillträde 1 april eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Ett stimulerande och omväxlande arbete med ett nära samarbete med övriga yrkesgrupper. Du kommer att vara en av mottagningens fem vårdadministratörer.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta med medicinsk dokumentation, receptionsarbete, diagnos- klassificering samt övriga vårdadministrativa uppgifter.
Vårdadministratörerna har en viktig kontrollfunktion i flera av våra system och utifrån de kunskaper du har kommer arbetsuppgifter att fördelas i gruppen.
Vi erbjuder möjlighet till utökad kompetens, ansvar och utveckling av administrativa områden. Tjänstgöring ingår i mindre omfattning även på Närakuten, kvällar och helger.
För att trivas i rollen som vårdadministratör hos oss har du förmåga att strukturera och planera. En naturlig del i arbetet är att jobba nära över yrkesgränser med service och utveckling. Du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter och förändringar. Verksamheten är i ständig utveckling och förändring och där du som vårdadministratör, tillsammans med övriga yrkeskategorier, har en viktig roll.

Detta värderar vi högt

Vår värdegrund sätter bemötande med patienten i fokus och en positiv attityd till ditt arbete och att medverka till en positiv stämning i gruppen.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta verksamhetschef Gunilla Magnusson, 010-242 38 05 och/eller facklig företrädare för Vision Caroline Forsberg, 010-242 38 23.
Sista ansökningsdag är 2019-02-03. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb