Sjuksköterska

Psykiatriska kliniken Jönköping

Psykiatriska Kliniken

Psykiatriska kliniken Jönköping är i en spännande utvecklingsfas. Vi söker dig som vill vara med och påverka vårt framtida arbete genom idéer och engagemang och vill vara med och utveckla vården för personer med behov inom det psykiatriska området.

Vi söker

Vi söker 5 Legitimerade sjuksköterskor, till avdelning H, F och PIVA. Gärna med vidareutbildning inom psykiatri. Är du inte specialistsjuksköterska i psykiatri så ser vi gärna att du är intresserad av att läsa vidareutbildningen. Erfarenhet av psykiatri är positivt. Tjänsterna gäller tillsvidareanställningar på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Tjänstgöring sker enligt rotationsschema.

Vi erbjuder dig

Är du ny i din yrkesroll erbjuder vi ett introduktionsprogram. Vi lär av varandra genom tvärprofessionella samarbeten där vi tar tillvara på klinikens samlade kompetens. Du kommer vara delaktig i planering och uppföljning av verksamheten.

I Region Jönköpings län arbetar vi för en hållbar utveckling som är hälsofrämjande och jämlik.
Du som vill arbeta hos oss agerar klimatsmart och har ett klokt resurstänkande. Det ger bra förutsättningar för en sund livsmiljö och ett bra liv i ett attraktivt län.

Som anställd finns en del förmåner att utnyttja. Förutom ett eget gym, en stor restaurang och fri öppen sjukvård så finns det även olika personalverksamheter i form av resor, utflykter och liknande gemensamma aktiviteter att ta del av
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Slutenvårdens enheter består av 6 avdelningar och en akutmottagning;

PIVA- PIVA är en psykiatrisk intensivvårdsavdelning med 16 platser fördelat på 2 enheter en PIVA del med 6 platser och en akutpsykiatrisk avdelning med 10 platser.
Vi är en länsavdelning med hela länet som upptagnings område.

Avd F- Är en psykiatrisk allvårdsavdelning med 16 vårdplatser som tar emot patienter från 18 år och uppåt med varierad psykiatrisk problematik. Avdelningen är specialiserad på ätstörningsproblematik. Arbetet som sjuksköterska sker i team modulvis med tätt samarbete ihop med skötare.

Avd H- Är en psykiatrisk allvårdsavdelning.  Avdelningen är specialiserad på gravida och nyblivna mammor i kombination med psykisk ohälsa. Vi har 16 vårdplatser och arbetet som sjuksköterska sker i team modulvis tillsammans med skötare.

För att du ska trivas hos oss

Har du förmåga att behålla lugnet i stressiga situationer och kan snabbt anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är trygg i din yrkesroll och har mod att agera i pressade situationer. Som person är du lugn, nyfiken, nytänkande, har en öppenhet för samarbete och brinner för att skapa en god stämning samt att hjälpa andra. Förmåga att dela med sig och ta tillvara sina kollegors kompetens är något vi värdesätter högt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta:

Pårdenhetschef PIVA, Helena Isaksson 010-242 31 42 alternativt Christian Tham, 010-242 61 21.
Vårdenhetschef Avdelning F, Elin Ilvered, 010-242 32 76.
Vårdenhetschef Avdelning H, Kalle Forsman, 010-242 33 79.

Ange i ansökan om det är en speciell enhet du är intresserad av att arbeta på.

Sista ansökningsdag är 2019-02-28. Intervjuer kommer ske löpande under ansökningsperioden. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb