Sjuksköterska

Medicin- och geriatrikkliniken, medicinsk vårdenhet C, Höglandssjukhuset Eksjö

Är du legitimerad sjuksköterska, intresserad av lungmedicin och tycker om att arbeta självständigt? Då kan du vara vår nya kollega!

Vi söker

Nu söker vi på lungmedicinmottagningen på medicin-och geriatrikkliniken på Höglandssjukhuset i Eksjö en sjuksköterska. Om du tidigare har arbetat på en mottagning eller läst kurser inom lungmedicin, palliativ vård eller onkologi ser vi det som positivt. Har du andra kurser eller erfarenheter som du kan ta nytta av i den här tjänsten – berätta gärna det i din ansökan!

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Hos oss får du möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom det lungmedicinska området. Du arbetar dagtid, men viss helgtjänstgörning kan förekomma och vi tillämpar önskeschema. För att du ska få en så bra start som möjligt får du självklart en anpassad introduktion utifrån dina erfarenheter. Region Jönköpings län erbjuder även en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder! 

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska hos oss arbetar du till stor del självständigt med bland annat egna patientbesök på mottagningen. Du ingår i ett regionalt utvecklingsteam bestående av sjuksköterskor och andra professioner som arbetar inom vårt medicinska område. Gruppen arbetar med att ständigt utveckla och förbättra vården för patientgrupperna. Utöver detta är telefonrådgivning, provtagning och att assistera våra läkare vid undersökningar vanligt förekommande arbetsuppgifter. 

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är självgående, tar egna initiativ och ser vad som behöver göras. Du är bra på att lyfta blicken och se till hela verksamhetens bästa. För dig är det viktigt att bemöta alla med respekt och empati, oavsett om det är kollegor eller patienter. Eftersom du är trygg i dig själv och i din roll som sjuksköterska har du god förmåga att arbeta lugnt och stabilt även i stressade situationer. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

På medicin- och geriatrikkliniken vill vi, med patientens behov i centrum, ge bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång.
Vi eftersträvar en arbetsmiljö där våra medarbetare känner sig trygga, uppskattade och inspirerade att göra sitt bästa. Vi arbetar ständigt med förbättringar och vidareutveckling av vården efter ny och evidensbaserad kunskap.

Så här gör du om du är intresserad

Du är välkommen att kontakta vårdenhetschef Anki Bringner, 010-243 80 05 eller ann-catrin.bringner@rjl.se. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Anna Estehag Johannesson, 010-243 45 68.

Sista ansökningsdag är den 28 februari 2019. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan! 
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb