Undersköterska bassäng

Rehabiliteringscentrum Värnamo

Är god arbetsmiljö viktigt för dig? Tänk dig då känslan av att komma till arbetet en kall vintermorgon och börja dagen i en varm bassäng. Hos oss är det möjligt – här är bassängen din främsta arbetsplats!  

Vi söker

Vi söker en undersköterska med erfarenhet från att leda träningsgrupper samt erfarenhet av dokumentation i journalsystemet Cosmic. Du är simkunnig och har god vattenvana. Meriterande är en badmästarutbildning. Några års erfarenhet av patientarbete och träning är önskvärt. Körkort är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett arbete som är roligt, inspirerande och lärorikt. Du får arbeta i ett multiprofessionellt team med ett gott arbetsklimat och god arbetsmiljö. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start 2019-03-04 eller enligt överenskommelse.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuderVåra förmåner

Det här får du arbeta med

Du kommer få utföra behandlingar i varmvattenbassäng på uppdrag av sjukgymnaster/fysioterapeuter. Det sker både genom individuell träning och genom gruppträning. Till bassängen remitteras patienter med skilda behov och förutsättningar. Remittenter kan vara regionens vårdcentraler men även interna remisser förekommer. Som undersköterska ansvarar du för den administrativa del som följer med behandlingen i form av journaldokumentation och vid behov kontakt med ansvarig sjukgymnast. Du ansvarar för att träning och administration kring patienterna fungerar på ett patientsäkert sätt.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du är flexibel, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra, då rehabiliteringscentrum bygger mycket på samarbetet mellan olika professioner. Men det är också viktigt att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och självständigt sätt.

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga i att våra medarbetare har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stor fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt. Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet.

Så här gör du om du är intresserad
Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta områdeschef Jonas Nilsson, tfn 010-244 88 69, jonas.l.nilsson@rjl.se Facklig representant för Kommunal, Liselott Dahl, tfn +46370697863. Sista ansökningsdag är 2019-02-24. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska bassäng Tillbaka till lediga jobb