Systemutvecklare

Enhet Utveckling

Är du utvecklare och gillar att jobba med integrationer? Vill du vara en del av ett engagerat team som tillsammans jobbar med att skapa mervärde och nytta för våra kunder i Region Jönköpings verksamheter? Trivs du i och drivs du av en agil utvecklingsmiljö?

 

Kom och jobba med oss!

 

Vi söker

Vi söker en Systemutvecklare till vårt Integration Competence Center, IT-Centrum. Vi söker dig med högskoleutbildning inom IT. Du ska ha arbetat med systemutveckling minst 4 år och har erfarenhet inom testdriven utveckling. Du har även erfarenhet av att arbeta i agila projekt. Tjänsten är på heltid och tillsvidare med start enligt överenskommelse. Placering är i Huskvarna.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en konstruktiv och utvecklande miljö med kompetenta kollegor. Tillsammans arbetar vi för att bli Sveriges bästa IT-avdelning. Region Jönköpings län är en kunskapsintensiv verksamhet med goda utvecklingsmöjligheter. Dessutom erbjuder vi generösa anställningsförmåner.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som integrationsutvecklare IT-centrum kommer du att vara med utveckla arbetet. Dina uppgifter kommer att stötta implementering av nya tjänster på ett väldefinierat, väldokumenterat och kontrollerat sätt. Den integrationsplattform vi jobbar med är Mule ESB.
Du kommer att vara med och driva vår utveckling mot teknikens framkant. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av:
ActiveMQ, Java, Xpath, XSLT, SOAP, REST, XML, JSON, MSSQL, Maven, Jenkins, Nexus.

För att du ska trivas hos oss

Arbetet hos oss drivs agilt med mycket täta kontakter med produktägare och verksamhetspersoner vilket ställer höga krav på social kompetens och förmåga att hantera kontinuerliga förändringar i krav och tekniska förutsättningar. Du bör därför ha erfarenhet av att jobba agilt. Du är strukturerad och analytisk och har lätt för att kommunicera med olika människor i verksamheten. Du är driven och har ett tydligt lösningsfokus och förstår vikten av att arbeta tillsammans i team.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 25 mars. Välkommen med din ansökan. Har du frågor kan du kontakta enhetschef Karin Törnblom telnr. 072-2436681
För fackliga frågor Vision Anna Flodin telnr. 010- 242 4297 och för Saco Pekka Sirviö Strandroth tel.nr 010-242 6554.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Systemutvecklare Tillbaka till lediga jobb