Applikationsspecialist

Enhet Utveckling

Vill du vara med och jobba med att digitalisera vården med ett vårdstöd i världsklass samt vara del i utveckling och förvaltning för ett av Sveriges största affärssystem inom hälso- och sjukvård?

 

 

 

Vill du vara en del av ett engagerat team som tillsammans jobbar med att skapa mervärde och nytta för våra kunder i Region Jönköpings verksamheter, i en agil utvecklingsmiljö?

 

Vi söker

Enhet Utveckling på IT-centrum söker nu applikationsspecialister till Cosmicprogrammet. Cosmic är Region Jönköpings största system för primär- och specialistvård med syfte att skapa ett sammanhållet och patientfokuserat verksamhetsstöd.

De närmaste åren kommer Cosmic utvecklas med ytterligare funktioner och vi behöver förstärka vårt team med fler medarbetare. Därför behöver vi nu dig som har en högskoleutbildning inom IT. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har en god förståelse för konfigurering och förvaltning av system.

Erfarenhet av att jobba agilt är också meriterande då vi använder denna arbetsmetodik inom både förvaltning och i projekt. Då resor kan förekomma kan det underlätta om du har körkort men det är inte något krav. Arbetet kräver också att du vid större uppgraderingar av systemet, jobbar utanför ordinarie arbetstid.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid med arbetsuppgifter som är både intressanta, utvecklande och som leder till direkt nytta för regionens medborgare. Tillträde sker enligt överenskommelse med placering i Huskvarna. Vi kommer löpande ta in sökande på intervjuer, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som applikationsspecialist kommer du att ingå i en förvaltningsgrupp som tillsammans ansvarar för att förvalta och vidareutveckla Cosmic.
Att arbeta som applikationsspecialist innebär bl.a. konfiguration i befintliga applikationer, dokumentation av lösningar, utredning och lösning av incidenter samt en aktiv roll i införandet av nya moduler.
Du kommer arbeta i ett team där följande kompetenser ingår; applikationsspecialister, förvaltningsledare, kravanalytiker, testledare, IT-arkitekt, systemtekniker och projektledare. Arbetet bedrivs i nära samarbete med verksamheten såväl i projekt som i löpande förvaltningsuppdrag, vilket kräver stor lyhördhet och samarbetsförmåga av dig som person i kombination med insikt i hur små systemförändringar kan påverka en större helhet.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss har du förmåga att organisera och prioritera ditt och teamets arbete på ett effektivt sätt i linje med ett agilt arbetssätt. Som medlem i teamet är det viktigt att du är med och bidrar och tar ansvar för helheten.

Du arbetar kvalitetsmedvetet samtidigt som du är angelägen om att slutföra dina arbetsuppgifter till kundens belåtenhet. Som person gillar du utmaningen med att arbeta i en föränderlig miljö där vi tillsammans utvecklar vår flexibilitet för att snabbt kunna ställa om utifrån nya prioriteringar eller förändringar i allt från vår omvärld till dagligt arbete.
Som person är du positiv och ansvarstagande i kombination med ett engagemang och förmåga att driva arbetet framåt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Välkommen till Enhet Utveckling! Vi ser fram mot din ansökan!

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 25 Mars. Välkommen med din ansökan. Har du några frågor kan du kontakta Enhetschef Karin Törnblom, telnr. 072-2436681. Fackliga frågor Vision Anna Flodin, telnr. 010-242 4297, SACO Pekka Sirviö Strandroth tel.nr 010-242 6554.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Applikationsspecialist Tillbaka till lediga jobb