Dietist

Habiliteringscentrum Värnamo

Är du dietist och intresserad av ett arbete som präglas av samarbete och lagkänsla? Välkommen till Habiliteringscentrum i Värnamo! Hos oss får du bidra med din förmåga att arbeta i team utifrån människors olika förutsättningar. Vi är en lagom stor och trevlig arbetsplats som ser fram emot att få nya arbetskamrater.

Vi söker

Vi söker en dietist och tjänsten är på heltid. Du kommer att arbeta med barn, ungdomar och vuxna. Du startar din tillsvidareanställning 2019-06-01 eller efter överenskommelse.
Önskvärt är erfarenhet från arbete med personer med olika funktionsnedsättningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav då resor i tjänsten kan förekomma.

Vi erbjuder dig

Ett arbete som är omväxlande, inspirerande och lärorikt. Du har dietistkollegor på kliniken men jobbar också tillsammans med de övriga habiliteringsprofessionerna. Tillsammans skapar vi bästa möjliga förutsättningar för patientens habiliteringsprocess.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som dietist hos oss arbetar du med barn, unga och vuxna. Du kommer arbeta med nutritionsbedömningar och behandling, enskilt och i grupp, samt telefonkonsultation med till exempel nätverk, boenden och sjuksköterskor. Vidare ingår arbetsuppgifter som att informera, handleda och stötta föräldrar, närstående samt olika personalgrupper. Samtidigt som mycket av arbetet sker i samarbete med övriga kollegor i teamen så kommer du också ha ett nära samarbete tillsammans med övriga dietister i verksamheten. I din introduktion hos oss kommer du att få handledning av en habiliteringsdietist.

För att du ska trivas hos oss

Du visar prov på god samarbetsförmåga där du med din kompetens och roll kan relatera till övriga professioner på ett lyhört sätt. Som person är du lugn och trygg och kan på ett strukturerat sätt ansvara för dina arbetsuppgifter. Du bidrar med arbetsglädje till gruppen, visar omtanke om både patienter och dina arbetskamrater.

Detta värderar vi högt

Vi värdesätter vårt teamarbete och är stolta över vår verksamhet! Vi arbetar med ett gott patientbemötande i alla situationer och en hög patientsäkerhet där tillgängligheten ska vara hög med tydliga processer. Det är viktigt att du kan stå för och följa våra kärnvärden som är medskapande, meningsfullhet och kvalitet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor vänligen kontakta enhetschef Maria Hermansson Ström, 010 244 79 24
Facklig företrädare för SACO, Sara Bäckegård, 010 244 79 04
Facklig företrädare för Naturvetarna, Lina Bringner, 010–243 46 45.
Sista ansökningsdagen är den 31 mars 2019, men då vi jobbar med ett löpande urval så kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sveriges bästa sjukhus finns i Region Jönköpings län! Värnamo sjukhus hamnade på första plats i Dagens Medicin sjukhusrankning 2018. #sverigesbästasjukhus

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Dietist Tillbaka till lediga jobb