Sjuksköterska natt

Medicin- och geriatrikkliniken, medicinsk vårdenhet A, Höglandssjukhuset Eksjö

Varför väljer man att arbeta natt som sjuksköterska?
Vi har frågat några av våra sjuksköterskor och de svarar oss så här;

  • Jag får arbeta tillsammans med och duktiga undersköterskekollegor
  • Vi jobbar enligt RAK (rätt använd kompetens) även på natten. Det gör arbetet roligt och effektivt! 
  • Bra kontakt med läkarna.
  • På natten får jag  ett nattillägg på 6 000 kronor!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, nyutexaminerad eller rutinerad, och som vill arbeta med geriatriska patienter på natten. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Som nattsjuksköterska får du 6 000 kronor i nattillägg beräknat på heltid.

Den 23 oktober 2018 startades medicinsk vårdenhet A/GAVA (geriatrisk akutvårdsavdelning) åter upp med sju vårdplatser på Höglandssjukhuset. Där får äldre, sköra och multisjuka personer en vård som är inriktad just på dem. Vi som arbetar på medicinsk vårdenhet A ser fram emot den fortsatta uppbyggnaden av en ny vårdenhet med bästa möjliga arbetssätt med de livserfarna patienterna i centrum. Det ger oss glädje.

Vi erbjuder dig

Förutom en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse erbjuder vi dig ett varierat arbete i praktiska, moderna och fräscha lokaler. För att du ska få en bra start får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter. Om du arbetar på natten får du ett lönetillägg. Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder!  

Det här får du arbeta med

Som nattsjuksköterska hos oss arbetar du med omvårdnaden av våra patienter. På natten arbetar du i ett team tillsammans med två undersköterskor där ni tillsammans ansvarar för totalt sju vårdplatser. Vi arbetar med personcentrerad vård, vilket innebär att patienten ska känna sig delaktig i sin vård. Information och kontakt med såväl patient som närstående blir en viktig del i ditt arbete. 

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är du intresserad av att arbeta med patienter inom medicin och geriatrik. Du är bra på att arbeta tillsammans med andra människor och har en god förmåga att strukturera ditt arbete. Eftersom ditt arbete är varierat krävs det att du kan ta egna initiativ och har god förmåga att  arbeta självständigt. Du behåller lugnet i stressade situationer och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till varje situation. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

På medicin- och geriatrikkliniken vill vi, med patientens behov i centrum, ge bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång. Vi eftersträvar en arbetsmiljö där våra medarbetare känner sig trygga, uppskattade och inspirerade att göra sitt bästa. Vi arbetar ständigt med förbättringar och vidareutveckling av vården efter ny och evidensbaserad kunskap.

Så här gör du om du är intresserad

Om du vill veta mer om tjänsten och vår verksamhet, kontakta vårdenhetschef Annica Mathson Berg, 010-243 57 57. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Anna Estehag Johannesson, 010-243 45 68.

Sista ansökningsdag är den 31 mars 2019. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska natt Tillbaka till lediga jobb