Psykolog

Psykiatriska mottagningen Nässjö

Är du lockad av att arbeta för att främja psykisk hälsa och förebygga ohälsa tillsammans med oss? Uppskattar du att ha en annan psykolog-kollega att resonera med och arbeta på en välbemannad mottagning med god stämning? Då är du varmt välkommen att söka jobbet som psykolog hos oss! 

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad psykolog.  Erfarenhet av arbete inom psykiatrin samt övriga utbildningar är meriterande.

Vi erbjuder dig

  • Ett varierat och utvecklande arbete
  • En psykolog-kollega på mottagningen och träffar med engagerade psykologkollegor i länet
  • Goda möjligheter till fortbildning och att utveckla mottagningen
  • Friskvårdsaktiviteter, till exempel personalgym
  • Fri öppen sjukvård
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Som psykolog arbetar du framförallt med psykoterapeutisk behandling, i såväl individualterapi som i gruppbehandlingar. Du blir även involverad i teamarbete kring patienter där du får bidra med psykologperspektivet i kartläggning av problematik och planering av behandlingsinsatser. Det finns även möjlighet att bidra till de fördjupade utredningar som bedrivs på kliniken. I teamarbetet ingår tätt samarbete med övrig personal som arbetar med psykoterapeutisk behandling på mottagningen. Mottagningens terapeuter arbetar främst med KBT, men vi välkomnar medarbetare med annan terapeutisk kompetens. Mångfald i vad en mottagning kan erbjuda sina patienter ser vi som en styrka.

För att du ska trivas hos oss

Bör du vara en lugn och stabil person som arbetar bra både självständigt och i team. Uppgifterna du ställs inför kräver ett strukturerat arbetssätt där du arbetar problemlösande och målinriktat.

Detta värderar vi högt

Goda kunskaper kring psykoterapeutisk behandling, bedömning och diagnostik tillsammans med din erfarenhet av arbete inom psykiatrin sätter vi högt värde på. Vi tror att du har en vilja att utvecklas i din yrkesroll och ett intresse för ny kunskap inom behandling och diagnostik. För oss är ett professionellt och respektfullt förhållningssätt en självklarhet, framförallt i patientarbetet, men även kollegialt. 

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till
Vårdenhetschef Emily Bjerker, 010-24333623 alt emily.bjerker@rjl.se.
Facklig representant för Psykologförbundet, Jan Strandh, 010-243 56 93. 

Sista ansökningsdag är 2019-03-24. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Psykolog Tillbaka till lediga jobb