Sjuksköterska

Eksjö psykiatriska öppenvårdsmottagning

Vi välkomnar en ny medarbetare till Eksjö psykiatriska mottagning! Vi är ett härligt team som består av sjuksköterskor, läkare, arbetsterapeut, psykolog och skötare med varierande ålder, yrkeserfarenhet och kulturell bakgrund. Tillsammans arbetar vi för vår vision där "Vi brys oss- för ett bra liv!"

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med specialistutbildning inom psykiatrisk vård. Det är meriterande om du har arbetat med patienter som har missbruksproblematik. Vi välkomnar också dig som är nyutexaminerad. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. 

Vi erbjuder dig

Ett arbete som är utvecklande, lärorikt och där goda möjligheter finns till kompetensutveckling. Hos oss får du ett introduktionsprogram som är anpassat utifrån om du är erfaren eller mer ny i din roll.  Vi är en liten personalgrupp där allas roll är lika viktig och där allas olika kunskap och erfarenheter värdesätts. I teamet ingår också sjukgymnast, kurator och vårdadministratör. Tillsammans arbetar vi för en god arbetsmiljö med fin trivsel. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med tillträde enligt överenskommelse. 

Här kan du läsa mer om vilka förmåner vi erbjuder.

Det här får du arbeta med

Du ansvarar för patienter med en missbruksproblematik men du arbetar även med patienter med psykiatriska diagnoser. Behandling, utredning, stöd till våra patienter samt samverkan med övriga aktörer, exempelvis kommunen.

För att du ska trivas hos oss

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, arbetar självständigt och kan fatta beslut. Vi värderar initiativförmåga och att du arbetar bra tillsammans med övriga medarbetare i vårt team. Stor förmåga att anpassa dig för ändrade omständigheter och som person har du ett lugnt och stabilt förhållningssätt. Vidare är du strukturerad och är tydlig i din kommunikation. Du behöver ha körkort.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar med patientnära arbete, ett viktigt arbete som vi är stolta över. Tillsammans stöttar vi varandra i arbetet och värnar om en god arbetsmiljö där vi är positiva och sprider glädje. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta enhetschef Mia Hillström, 010-243 56 13.
Facklig företrädare för Vårdförbundet är Agnetha Eckerström, 010-243 56 70.

Sista ansökningsdags är 2019-03-31. Varmt välkommen att söka tjänsten!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb