Senior testledare

Analys och design

Har du ett genuint intresse för test och kvalitet? Vill du fortsätta utvecklas inom området tillsammans med kompetenta kollegor inom en verksamhet där vi har test som en naturlig del i våra uppdrag? Då är detta jobbet något för dig!

 

Vi söker

Vi söker nu en mycket erfaren testledare som vill vara delaktig ibland annat vårt arbete för ett gemensamt digitaliserat vårdstöd i världsklass.

Du har högskoleutbildning inom IT eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har även en testledarutbildning inom antingen TMAP, ISTQB eller liknande. Du har många års erfarenhet av att arbeta med testledning samt erfarenhet inom kvalitetssäkring av komplexa IT-system. Erfarenhet av test inom verksamhetsstödjande system och av att genomföra prestandatester är meriterande. Tjänsten är tillsvidare på heltid med placering i Huskvarna. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en konstruktiv och kreativ miljö med mycket kompetenta kollegor. Du kommer att arbeta tillsammans med ett härligt gäng projektledare, förvaltningsledare, kravanalytiker, testledare, IT-arkitekter, systemtekniker och applikationsspecialister. Du kommer att arbeta med och för våra kunder.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som testledare kommer du att delta i projekt- och förvaltningsarbete och ingå i vårt testteam.
Uppdraget som testledare innefattar planering, utförande och uppföljning av främst integrations- och acceptanstest av verksamhetsstödjande system. Det innebär också att arbeta med processrelaterade frågor och som ambassadör för testprocessen arbeta för implementering och uppföljning av denna. Uppdraget innefattar även kravställning på kvalitet och leverabler mot leverantör samt analys av inkommande testleverabler. Du har en koordinerande och ledande position i projekt och förvaltningsgrupper.  

För att du ska trivas hos oss

Det är viktigt att du har mycket god social kompetens. Du är utåtriktad och din kommunikativa förmåga är god. Du har en vilja och förmåga att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter och du vill utvecklas tillsammans med vårt testteam. Du är processorienterad och strukturerad med förmåga att driva frågor framåt med god analytisk och pedagogisk förmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 8 april. Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Välkommen med din ansökan. För mer information kontakta enhetschef Anna Leo 073-6878035. Facklig företrädare för Vision är Anna Flodin telnr. 010-242 42 97 och för SACO Pekka Sirviö Strandrot telnr. 010-242 65 54.
Välkommen att söka jobbet via länken nedan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Senior testledare Tillbaka till lediga jobb